Cristina-Ancuța POCORA

1 332 semnaturi intr-o săptămână pentru Berceanu

13 August 2009 ·

 

Vineri, 14 august a.c., orele 10.30, voi depune la Registratura Ministerului Transporturilor listele cu semnături şi mesajele strânse de la feteşteni în cadrul campaniei „Feteşteni, spuneţi NU taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă!”.

În prima săptămână de campanie, 1.332 de feteşteni au semnat împotriva taxei de pod impuse de Ministerul Transporturilor în propriul lor oraş. Dupa două săptămâni de aplicare a acestei taxe nedrepte, feteştenii care au trecut podul de la Feteşti-Cernavodă, pentru a ajunge la centrală, în baltă sau la terenurile pe care le au acolo, au pierdut, deja, 200-280 RON.

De asemenea, voi depune aceste semnături şi mesaje şi la Registratura Primului Ministru (orele 11.00) şi la Preşedinţie (orele 11.30).

 

Consider că, prin demersul de mâine, mai marii ţării nu vor mai avea nicio scuză şi nu vor mai putea spune că nu au fost informaţi de problema cu care se confruntă feteştenii! Poate măcar aşa, vor decide să acţioneze şi să le facă dreptate oamenilor din aceă zonă!

3 Raspunsuri la “1 332 semnaturi intr-o săptămână pentru Berceanu”

  1. […] sa ii raspund,insa,i-am spus prietenei mele sa se uite pe blogul Cristinei Pocora pe care tocmai il […]

  2. hermann says:

    Hm, remarcabila initiativa! Vai, vai ce sa facem sa convigem cat mai multi romani liberali si nu numai sa faca astfel de initative!
    Daca nu ne vom trezi acum, va fi vai de noi si de mama noastra, de bunica noastra, de tot neamul asta…

  3. Chiar este remarcabila aceasta initiativa, pentru ca cineva vrea sa faca ceva pentru fetesteni ….oare numai liberalii platesc aceasta taxa de pod d.le hermann?????!!! Aceasta problema ne priveste pe toti, semnaturile nu au culoare politica..

Raspunde