Cristina-Ancuța POCORA

1 Decembrie la Fetesti

01 December 2011 ·

 Nu am avut defilarile de la Bucuresti sau Slobozia, dar am avut o manifestare calda, emotionanta si datatoare de sperante!

6 Raspunsuri la “1 Decembrie la Fetesti”

 1. […] de banul public si fata de cei care au murit pentru Marea Unire. In vara lui 1940 armata romana era slab echipata, mai degraba dezarmata decat inarmata, decizia de a ceda acele teritorii avand ca […]

 2. Anton says:

  Felicitari,ca ati fost la Fetesti.Parca era mai bine la Tandarei.Aici nici macar o coroana de flori nu au depus cei de la PNL.Pacat.Au pus PSD si UNPR,restul partidelor nu.La Mihail Kogalniceanu,a fost mult mai frumos,un spectacol frumos,merita vazut.Si aici a lipsit PNL-ul.Inafara de domnul primar,altii nimeni.Nu mai spun ca staful PSD a fost prezent,prin Stroe Cornel,Roman Cristian si o secretara de la Slobozia.

 3. tare as vrea sa ma pot clona in unele momente! anul viitor promit ca voi petrece ziua nationala la Tandarei. Sau, poate imi spui un alt astfel de moment, poate unirea mica?

 4. Anton says:

  Ar fi bine si atunci,tinanad cont ca pe 15.01.2012 aveti mare sedinta la Tandarei.Nu mai cautati vinovatii esecului la PNL Tandarei.Doar v-am spus ca familia Mitrea trebuie trasa pe dreapta,adica exclusi fara drept de revenire.SCMD are o alianta cu dvs.,dar conditia clara este ca sa aveti candidati viabili,drepti,cinstiti,onesti,fara bube in cap.

 5. gabryela says:

  Astazi este ziua internationala a persoanelor cu handicap.
  Pentru restul lumii, 3 decembrie este un prilej de a reflecta asupra statutului pe care-l are categoria aceasta de oameni, de a schimba mentalitati, caci mai sunt inca persoane ce ii stigmatizeaza pe cei cu handicap, producandu-le o mare suferinta.

 6. Reconfortant este să văd foarte mulţi copii şi tineri. Poate că ei nu au venit din propria iniţiativă ci au fost aduşi “cu şcoala”, mai ales că văd că au adus şi câte o coroană sau o jerbă. Este însă important să înţeleagă că istoria nu este ceva scris într-o carte, un text “debitat” de nişte profesori cu mari grade universitare, ci chiar oamenii din care ei se trag, rudele lor.

Raspunde