Cristina-Ancuța POCORA

1 mai cu echipa PNL Tandarei

01 May 2012 ·

Dupa ce am depus candidaturile USL Ialomita,  am plecat, ca tot romanul, la gratar. 🙂

Echipa PNL din Tandarei, coordonata de Iordache Adam Marin, a  incins gratarul (pentru carcotasi, pe proprietate privatea 🙂 ) si a creat atmosfera de sarbatoare.

Mici, bere, discutii intre prieteni, putina politica, … ca de 1 mai.

Voi cum ati petrecut acest 1 mai?

 P.S. ziua nu putea continua fara TV 🙂 : 17.00, Antena 3 si nu se poate incheia fara draganit bebe Sophia!

4 Raspunsuri la “1 mai cu echipa PNL Tandarei”

  1. Buna seara , mult succes in alegeri si sanatate fetitei.

  2. multumiri

  3. Anton says:

    Da,da domnul Consilier Judetean PSD Cojocaru Nicolae,este cumva membru PNL??Asa ca pt.carcotasi!Prin luna februarie il injura la toate colturile pe Iordache si acuma se pupa.Ce curva este politica asta.Oameni fara coloana vertebrala.Interese,interese,interese.

  4. mar b says:

    E foarte greu sa aflii candidatii partidelor din comunele ialomitene. Si atunci cand i-ai aflat… stupoare… Pe listele consilierilor locali se afla tot felul de baieti care habar nu au ce activitatii desfasoara un consilier local. Ba mai mult toti hotii si parveniti au un loc eligibil. De primar ce este drept a fost propus altul, mai intelectual ce este drept, dar abia dupa opt ani in care am stat si ne-am cam pierdut vremea asteptand schimbarea. DA, schimbarea aia mult promisa dupa intrarea in UE. De stiut, stiam (cel putin eu) ca nu alearga cainii cu covrigii in coada si ca trebuie sa mai faci si tu ceva ,cateva pentru a aobtine un banii europenilor. De regula trebuia sa gandesti. .. iar apoi sa faci un proiect… . MAi greu pe la tara… DAr trecem si peste asta. A venit iar alegerile. Promisiuni, bancuri, VIITORUL ARATA ROZ, mai ceva ca ala de la ING. Si la noi la PRIMARIE, mai mai sa cred ca peste un an nu o sa mai recunosc satul, de atatea realizari (promise doar, cel purin pentru moment si tind sa cred ca foarte mult timp dupa iunie 2012). Era nevoie de schimbare? OOO da. dar in gandirile noastre taranesti- conservatoare. Este nevoie de un curent liberal sau / si social in judet? Liberal da, social cam de la revolutie il tot avem. Dar in 2008 ce am avut? Pai cam o putere bicefala liberala- centrala si socialista -locala(judet, primarie). Si nu a venit schimbare? Pai nu prea. O mai asteptam inca . Ce este drept cred ca nici dvs (titularul blogului) nu prea erati prin peisaj. Dar de ce sunt asa de suparat? Pai mie cam frica. De ce? CA vor mai trece inca patru anii cam la fel cum au trecut cei opt. Si nimic… NU canalizare la tara, nu apa curenta. NU scoli bune. NU asistenta medicala de urgenta la standarde minime. DAr in scimb o sa vad in continuare cum se sifoneaza banii publici, cum asociatile agricole isi vad interesul conducerii, cum asistenta sociala incureajeaza statul degeaba (pe la mici si bere..), cum relatiile de tot felul se tot invart pe langa noi, cum coruptia ne-a patruns in ADN-ul nostru de roman. Insa astept schimbarea. Votul meu va apartine. Dovediti-mi ca ma insel… P.S. ori de cate ori se intalneste in text primarie, consiliul local, a se intelege Primaria Saveni si Coniliul Local aferent

Raspunde