Cristina-Ancuța POCORA

19 Mai 2010 – ziua in care Romania a protestat!

19 May 2010 ·

  

Nu vreau sa reiau aici ceea ce s-a putut vedea toata ziua la televizor.

Vreau totusi sa subliniez ca sunt mandra de concetatenii mei pentru ca au stiut sa demonstreze pasnic, civilizat si nu a existat nici un moment de “pericol grecesc” dupa cum anuntau apocaliptic domnii Basescu si purtatorul sau de vorbe, Voinescu-Cotoi.

II felicit pe organizatorii mitingului, dar si pe participanti, pentru organizare si pentru decenta!

Il sfatuiesc pe Marcel Hoara sau pe alti “eroi” si nu mai sfideze si sa provoace!

Este momentul sa vedem daca Boc, Basescu, Udrea, Berceanu, Videanu, Vladescu &co inteleg de vorba buna!

Ati protestat astazi?

“Momentul Hoara”  http://www.youtube.com/watch?v=PqzuaSbKZ4s

“Imnul Mitingului” – “Guvernul Pinguinului” http://www.youtube.com/watch?v=pfzZorEQ994

P.S. Felicitari Politiei Comunitare Sector 1 care au impiedicat gesturile violente la adresa lui Hoara!Violenta nu trebuie incurajata, indiferent de situatie!

5 Raspunsuri la “19 Mai 2010 – ziua in care Romania a protestat!”

 1. ..... says:

  noi o platim cu sange, ei o vand cu bani…ce profesori unguri a avut dl. boc la cluj!il compatimesc.insa dvs. ca partid national liberal, ce ati facut pentru constitutie ca sa preveniti acest moment? nu aveti nici un mijloc de a face ceva, de a stopa aceasta situatie…s a pregatit totul inca din 1989?…si nu v ati prins de figura?
  ce atitudine are conducerea pnl… fata de politica acestui grup de oameni, daca pot sa i numesc astfel? vad ca dl. basescu se bucura ca s a schimbat guvernul in anglia, exprimandu si speranta ca in aceasta tara se va deschide piata muncii pt. romani…
  frumoasa tara, pacat ca i locuita!
  vorba fiind despre romania!

 2. ..... says:

  hoara s a dus special ca sa compromita acel eveniment,putea sa inteleaga si singur ca el doar o bomba in mijlocul multimii.l a trimis acolo fanatismul…

 3. valentina says:

  Am fost in piata si am vazut pe viu”momentul Hoara”.Trebuie sa recunosc,am avut o mare satisfactie.Era mai frumos sa fi fost acolo Udrea.

 4. Gabi says:

  Am fost la acest miting…politisti, pensionari , studenti , doctori , politia comunitara , de frontiera, sindicatele din toata tara…..toti in acele momente erau egali, fiecare isi spunea nemultumirile….lumea era disperata….
  Am vazut steaguri cu stema ( acele steaguri nu le.am mai vazut de cand eram pionier )..ce sa intelegem ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu ?!?…..
  Toti sperau ca se rezolva ceva dar …surpriza zeci de autocare ( Ardealul )au fost oprite la intrarea in Bucuresti si nu au fost lasate sa continue….de ce ?!…nu se asteptau sa vina atata lume ?….nu se asteptam ca romanii sa fie asa de uniti ?!?….s-au inselat ….Multi au lasat autocarele si au plecat pe jos ….au mers cate o ora ca sa ajunga in Piata Victoriei…
  Ceea ce i-au facut lui Hoara….era mai placut daca venea Udrea …:))
  Am inteles ca pe 25 vin minerii ….noi am fost pasnici …am protestat in limita bunului simt dar pe 25 ..???!!!…vom vedea ….oricum revin cu coment pe 31 ca vom avea greva generala 🙁

 5. mary says:

  Am avut placerea de a participa la acest miting si cred ca este pacat de organizarea maselor,pur si simplu guvernul,primul ministru ne-a ignorat ei continuau discutiile pe tema micsorarii salariilor fara nici o problema este imposibil sa nu-i fi impresionat multimea de afara,scandau ca in zilele revolutiei,cine era in capitala in ziua in care a fost executat Ceausescu ar spune ca era aceeasi admosfera.Acum romanii au aratat ca nu-s atat de..asa cum cred ce-i din guvern,chiar nu au inteles ca sau saturat de ei??Unde sunt specialistii in economie??ori au emigrat,ori au o alta culoare politica decat portocaliu si nu au voie sa participe la salvarea tariide la colapsul economic care o sa vina cu pasi repezi,ei trebuie sa gaseasca solutii de iesire din criza fara sa sufere ce-i de jos.

Raspunde