Cristina-Ancuța POCORA

20 de motive sa alegi schimbarea pentru Sectorul 3

03 June 2016 ·
Duminică este ziua în care poți face ca părerea ta să conteze! Atunci poți, în sfârșit, să-i sancționezi sau să-i susții pe cei care ți-au arătat respect în ultimii patru ani. Dacă rămâi acasă și nu mergi la vot, nu ai niciun drept să te plângi mai tarziu. Spune-ți părerea! Acum ai șansa sa fii ascultat.
Eu îți ofer 20 de motive să alegi schimbarea pentru Sectorul 3, o schimbare pentru o viață mai bună!
1. Dacă vrei o viață mai bună pentru tine și familia ta, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
2. Dacă vrei să nu mai fii nevoit să mergi kilometri pentru a avea acces la servicii medicale, dacă vrei un Spital Generalist în Sectorul 3, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
3. Dacă vrei să nu mai stai cu orele în trafic și dacă vrei parcări supraterane și subteranevino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
4. Dacă vrei revitalizarea zonei Faur – Republica și noi locuri de muncă, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
5. Dacă vrei să te simți în siguranță pe stradăvino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
6. Dacă vrei mai multe spații verzi la tine în sector, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
7. Dacă vrei ca ușa primăriei să fie mereu deschisădacă vrei un primar care să fie în legătură permanentă cu cetățenii, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
8. Dacă te-ai săturat de birocrație, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
9. Dacă vrei transparență, dacă vrei să fii și tu implicat în modul în care sunt alocați banii pentru proiectele Primăriei, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
10. Dacă vrei cinste și respect din partea primarului, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
11. Dacă vrei ca Robert Negoiță să nu mai fure banii tăi, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
12. Dacă nu mai vrei ca Primăria să fie condusă de un om dator statului cu 50.000.000 de euro, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
13. Dacă te-ai săturat de lucrări făcute de mântuială pe niște sume uriașe, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
14. Dacă vrei un primar al oamenilor și nu al betoanelor și afacerilor necurate, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
15. Dacă vrei cu adevărat schimbarea, vino la voși votează Cristina Ancuța Pocora!
16. Dacă te-ai săturat să nu îți mai regăsești opțiunea politică în aleșii locali, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
17. Dacă te-ai săturat ca alții să decidă în locul tău, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
18. Dacă te-ai săturat ca PSD-ul să îți fure votul, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
19. Dacă vrei ca opinia ta să conteze, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!
20. Dacă vrei să nu mai fii ignorat de autorități, vino la vot și votează Cristina Ancuța Pocora!

3 Raspunsuri la “20 de motive sa alegi schimbarea pentru Sectorul 3”

  1. Dacă mă convinge cineva să ajung la vot, am să te votez. Dar nu am nici cea mai mică motivatie sa mai votez. De fapt, iată care este viziunea mea despre aceste alegeri:
    http://www.dorianradu.ro/da-eu-cu-cine-votez/

  2. Inseamnă că totul este k pentru dumneavoastră si lucrurile pot continua asa cum sunt. Eu va indemn sa votati, sa-l votati pe Catalin Predoiu, cel care este competitorul direct al doamnei Firea (PSD)!

  3. Sa inteleg prin K – KO, iar lucrurile nu pot contiunua asa. Daca am sa votez duminica, am sa votez Cristina Pocora la S3 si Nicusor Dan. Predoiu nu m-a convins, dimpotriva.

Raspunde