Cristina-Ancuța POCORA

30 octombrie 2012 ora 17.00

30 October 2012 ·

Astazi USL Ialomita si-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Eu voi continua sa lupt pentru cetatenii din Colegiul 1 Fetesti-Tandarei. Voi continua sa taxez nedreptatile si am convingerea ca intr-o guvernare USL vom repara din nenorocirile facute de PDL. 

Cine candideaza in colegiul tau? Mergi la vot?

5 Raspunsuri la “30 octombrie 2012 ora 17.00”

 1. Anton says:

  Felicitari doamna deputat.Sa-l luati pe 8 noiembrie la Mihail Kogalniceanu si pe domnul senator Pavel.E ziua comunei si se face la monumentul din centrul satului.Cand vom da in folosinta clubul pensionarilor va chemam pe amandoi.In aceeasi zi se va da in folosinta si noul sediu a bibliotecii orasenesti.Cat despre campania electorala ce va incepe pe 09.11.2012 chiar va rog sa ma sunati,ca sa stabilim niste activitati comune si sa va mai zic ca in PNL Tandarei e mare zarva si nu e bine.Chiar va rog sa ma sunati la 0766709791.

 2. gheorghe uretu says:

  D-na CRISTINA din suflet va spun ar fi cea mai mare bucurie pt toti, in special pt cei batrani care nu pot sa mearga pana la slobozia.Cu sinceritate va spun, decand sa inchis spitalul sunt multi batrani,tineri,copii sufera neavand posibilitati sa mearga mai departe de Tandarei.

 3. @gheorghe uretu
  stiu foarte bine acest lucru si de aceea ne zbatem sa il redeschidem. Mie imi pare rau ca dl senator de pe acest colegiu, Panturu (PDL) ar fi putut sa se opuna la vremea aceea si nu am fi mai trecut prin toate acestea. Dar Dumnezeu e mare!

 4. @anton.
  Multumesc. Cu siguranta ca domnul Pavel, candidatul USL pentru Senat va fi prezent la M. Kogalniceanu, am vorbit deja. Multumim pentru sprijin, pastram legatura.

 5. pagubit says:

  Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.460)

Raspunde