Cristina-Ancuța POCORA

Mi-a pierit pofta de pufuleti!

23 June 2009 ·

Pot sa inteleg creativitatea, pot sa inteleg strategiile de promovare, zic ca am si putin simt al umorului dar nu pot sa inteleg de ce arata asa aceasta reclama la pufuleti!

In plus,cine este publicul tinta al reclamei? Care este mesajul?

Voi ce parere aveti despre aceasta reclama?

10 Raspunsuri la “Mi-a pierit pofta de pufuleti!”

 1. Alexandra Stroia says:

  Este inadmisibil ca o astfel de reclama sa fie difuzata la ora de maxima audienta pe posturile tv, fiind la indemna copiilor – publicul tinta al acesteia.
  Avand in vedere ca micutii nu au discernamant la o varsta frageda, aceasta reclama ar putea fi cauza unor intamplari terifiante in timp.
  Este lesne de inteles ca managementul in ceea ce priveste PR-ul si advertising-ul acestui tip de produs a avut un moment macabru de creatie.Personal, consider ca nu induce nicidecum cresterea apetitului pentru produsul promovat.
  Pana la urma, s-a dovedit inca o data ca Romania este tara tuturor posibilitatilor.
  Ca viitoare mama, fac apel la toate autoritatile si persoanele in competenta carora sta solutionarea acestei probleme si prevenirea aparitiilor publicitare de acest gen.

 2. Se adreseaza celor ce ar parea ca nu sunt cu capul pe umeri.

  Sau poate e o subtilitate la adresa protocalelor guvernante.Sau poate o amenintare,de genul nu incercati sa o curatati pe Ridzi.Sau poate isi doreste din nou guvernarea galbena si atunci subtilitatea e si construita,cand zice el la sfarsit ca tot ce isi doreste e un pufulete.

  Sau poate are nici un sens si eu am incercat in zadar sa ii dau unul. 🙂

 3. @alexandra
  un rol important aici l-ar putea avea CNA-ul, insa la cate probleme sunt nerezolvate de ei nu imi fac speranta ca vor interveni pe acest subiect!
  o intrebare ar fi daca aceasta reclama apare pe canalele TV pentru copii sau in pauzele publicitare de la emisiunile destinate copiilor!!!

  @alexandru
  …poate fi o perspectiva …

 4. @alexandru
  PS. cred ca ti se trage de la prea multe comentarii invatate pt bac! Ai potential! (feliciari pt nota!) care e urmatoarea proba ca sa stim care va fi unghiul de abordare? 🙂

 5. vlad rosca says:

  Scuze.
  Mie mi se pare haios (!?!)

 6. Engleza . Am fost programat la 19.40 😐

 7. @vlad rosca
  eu chiar voiam sa vad ce parere au si altii. nu aveti pentru ce sa va cereti scuze.

  @alexandru
  bafta!

 8. Merci! O sa am nevoie . Au picat 4 🙁

 9. lasa, lasa…cei care sunt cititorii mei nu au cum sa obtina note mici la bac! sunt pur si simplu destepti!

Raspunde