Cristina-Ancuța POCORA

Oficial, in opozitie

22 December 2008 ·

 O zi a demisiilor! Astazi mi-am depus demisia din functia de secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul celui care m-a numit in aceasta functie. Tot astazi, mi-am depus si demisia din calitatea de membru in consiliul de administratie al AFER.  Desi, termenul in care trebuia sa ies din situatia de incompatibilitate era mult mai generos, am dorit sa imi depun demisia celor care m-au numit si nu am dorit sa fiu eliberata din functie de Emil Boc sau Radu Berceanu…

Acestea fiind indeplinite, de astazi sunt deputat de Fetesti-Tandarei, membru in comisia pentru munca si protectie sociala  si presedinta comisiei pentru egalitate de sanse intre femei si barbati.

P.S. “CORECTEAZA LEGEA!” este un proiect permanent si astept observatiile voastre!

3 Raspunsuri la “Oficial, in opozitie”

  1. angie says:

    Succes in noua functie…;dorim sa ne mandrim cu tine!

  2. Pentru ca am avut ocazia de a avea o scurta perioada de timp in care am colaborat la DRP, v-as ruga a comenta ceea ce se scrie in acest articol:
    http://constantin-brincus.blogspot.com/2008/12/perceptie-despre-liberali.html

    In rest, mult succes in noua functie de reprezentare si, daca permiteti, o sugestie: incercati a renunta la o reelativa aroganta!

  3. Ei, putina opozitie nu strica nimanui. Statistic vorbind e imposibil sa nu prinzi asa ceva in viata si momentul e cum nu se poate mai bun. Sa se descurce ceilalti cu criza.

Raspunde