Cristina-Ancuța POCORA

A fost super distractie la Balul celor mai frumosi…ani, editia a III-a

20 March 2012 ·

 La sfarsitul saptamanii trecute, liceenii din Fetesti si Tandarei s-au distrat la “Balul celor mai frumosi…ani”. Evenimentul a ajuns la cea de a treia editie si a devenit principalul eveniment care se adreseaza tinerilor din aceasta zona. Editia de anul acesta a fost, de departe, cea mai reusita, liceenii dand dovada de foarte mult talent si batalia pentru premii fiind foarte stransa.

 Castigatorii “Balului celor mai frumosi…ani”, editia a III-a sunt:

Locul I, premiati cu cate un telefon mobil, smartphone:

Nastase Ana Maria – Liceul Teoretic Tandarei

Marinescu Victor – Liceul G.S.I.A Fetesti

 

Locul II, premiati cu cate o imprimanta:

Aldea Elena Claudia – Liceul CCF Fetesti

Salupa Jenel – Liceul G.S.I.A Tandarei

 

Locul III, premiati cu un aparat foto, pentru baiat, si un epilator, pentru fata:

Burlacu Elena Ingrid – CCF Fetesti

Jercan Catalin – CCF Fetesti

 

Pe langa aceste premii, s-au acordat si premii de participare dar si unele acordate prin tombola, la care tinerii au putut castiga stickere de memorie, produse cosmetice si bauturi racoritoare.

 

 Tema celei de a III-a editie a fost “Tara minunilor”, o tema pe care concurentii au avut libertatea sa o interpreteze cum au dorit. Probele in care s-au intrecut au fost: o scurta prezentare, “Ce minuni ar trebui sa cerem celor care ne vor reprezenta din decembrie 2012?”, probe de dans modern si clasic si proba “Arata-ne ce talent ai!”.

 Prestatia concurentilor a fost evaluata de un juriu format din jurnalisti, dar si din primarul de Fetesti Gheorghe Catrinoiu, vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Martin, Gorgian Mocanescu, fost Prefect de Ialomita, si subsemnata.

 De la inceput, am ales sa fac acest eveniment pentru a oferi tinerilor din zona un bun prilej de a se cunoaste, de a se distra impreuna, dar si pentru a indemna tanara generatie sa fie generoasa si sa doneze din putinul pe care il avem catre cei mai putin norocosi. Toti banii stransi pe bilete au fost donati catre doi copii care au nevoie de ajutor. Si cred ca aceasta editie a indeplinit cu succes toate obiectivele! ln acest an s-a strans din vanzarea biletelor, dar si a donatiilor  individuale suma de  800 lei. Acesti bani vor fi donati, ca in fiecare an, pentru tratamentul unor copii aflati in suferinta.

 

 Invitatul special al editiei a fost Catalin Dobre, semifinalist la Vocea Romaniei, in echipa lui Smiley, venit special pentru a canta alaturi de liceenii din Fetesti si din Tandarei!

 

 Multumiri:

Multumesc tuturor participantilor, elevi si profesori, pentru implicare, multumesc presei, pentru ca in fiecare an este prezenta la eveniment si ne ajuta cu jurizarea, multumesc sponsorilor care au fost alaturi de noi, multumesc lui Dan Cruceru, pentru ca a fost un prezentator model 🙂 si multumiri MIXMUSIC pentru sonorizare.

3 Raspunsuri la “A fost super distractie la Balul celor mai frumosi…ani, editia a III-a”

  1. Felicitari pentru implicarea Dumneavoastra in cele mai vaste actiuni!

  2. […] câți oameni trebuie sa mai moara ca sa se facă ceva cu aceste animale? Recent Curtea Constitutionala a declarat neconstituțională eutanasia câinilor. Poate ca domnii […]

  3. Mia's says:

    Foarte frumos a fost la bal,va multumim pt implicare!

Raspunde