Cristina-Ancuța POCORA

11 Raspunsuri la “A inceput campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012”

 1. Specialistul în comunicare al USL nu v-a spus ce simbolizaţi prin poziţia mâinilor?

 2. cristina says:

  eu stiu ca aceasta pozitie a mainilor indica siguranta de sine, deci cred ca e potrivita ca mesaj nonverbal…

 3. Unirea degetelor si departarea palmelor – acest gest este unul dintre cele mai puternice care arata confortul psihic al unei persoane.

  Cand palmele sunt aproape ca in pozitia de rugaciune, dar nu se ating, iar varfurile degetelor sunt lipite, atunci ai gasit aceasta pozitie a increderii in sine.

  Acest gest arata siguranta si puterea pe care o are un om cand stie sau poate ceva. Deobicei acest gest il fac expertii si specialistii, medicii care se simt siguri pe un tratament pe care l-au gasit, avocatii cand stiu exact cum o sa se deruleze cazul, managerii care tocmai stiu ca au luat cea mai buna decizie, etc.

  Daca vrei sa ii spui mintii tale ca ai multa incredere in tine, fa acest gest chiar acum si observa ce simti.

  Acest gest mintea ta te pune sa il faci automat oricum atunci cand esti sigur pe tine. Deci daca il faci si cand nu esti chiar foarte sigur pe tine, o sa primesti incredere in plus. Pur si simplu mintea o sa iti ofere mai multa incredere in tine cand faci acest gest.

  Asa ca ai doua lucruri cu adevarat importante din acest gest:

  1) afli care oameni au incredere in ei, daca ii vezi facand acest gest

  Iti recomand sa citesti
  Secretul expertilor in comunicare este la un pas de tine!
  Cum sa atragi oamenii si sa creezi o impresie pozitiva
  Secretele tehnicilor de manipulare
  Cum sa iti amplifici la maxim puterea de convingere
  Limbajul secret al mainilor – Increderea in tine sau teama

  2) poti sa iti dezvolti increderea in tine, facand tu singur acest gest
  Daaaar, iată poza:
  http://www.nlpmania.ro/wp-content/uploads/2012/08/degete-300×210.jpg

 4. Observaţi că poziţia degetelor mari nu este superioară ci inferioară, asta înseamnă că mâinile sunt în dreptul sternului sau bărbiei. Se obţine de regulă atunci când stai jos şi ai coatele sprijinite, fie pe masă, fie pe mânerele scaunului/fotoliului…

 5. La domnia voastră semnul este mai mult aşa:

  http://www.tdbimg.com/files/2011/06/07/img-hp-main—obama-toasts-merkel_223119415399.jpg

  Respectiv semnifică piramida Illuminati.

 6. La domnia voastră sunt aproape convins că este o pură întâmplare, de aceea vă întrebam dacă nu aţi avut un specialist în comunicare care să observe.

  Pe de altă parte, următorul personaj transmite, în mod absolut evident, un mesaj francmasonic:

  http://beforeitsnews.com/ckfinder/userfiles/0000000000012531/images/hitlerHandSign%282%29.jpg

 7. La fel şi cu acest domn… George Ralph Noory, un cunoscut realizator de emisiuni la “Coast to Coast AM”.

  http://beforeitsnews.com/ckfinder/userfiles/0000000000012531/images/noorey.jpg

 8. Această poziţie a mâinilor este numită poziţia coif. În acest caz este un coif îndreptat în jos. Poziţia îndreptată în jos (şi deşi sunt tentat, nu voi începe să explic teoria potirului) este folosită mai ales de femei (observaţia unor sociologi, de exemplu Nierenberg sau Calero… nu a mea) şi semnifică faptul că cineva ascultă păreri şi nu emite păreri (tot expunere sociologică), instituind chiar un raport de subordonare. Poziţia coif (fie în sus, fie în jos) se foloseşte mai ales în momentul încheierii unei negocieri în acord. Dacă încheierea este favorabilă sau nefavorabilă… se poate “citi” în limbajul non-verbal anterior, deci în cazul acesta nu putem trage concluzii.

  Cu aceste elemente puteţi găsi cu uşurinţă informaţii suplimentare.

  Nu uitaţi însă şi de faptul că în fotografii astfel de poziţii reprezintă, pe lângă un eventual limbaj non-verbal, şi coduri de transmis iniţiaţilor, de aceea trebuie să aveţi grijă pentru a nu transmite coduri greşite către “cine nu trebuie”. 😀

 9. Mult succes in campanie sa realizati ce va propuneti.

 10. Stefan says:

  Am participat la petitia pentru anularea asazisei “Taxei de Pod” Fetesti-Cernavoda.Demersul a fost sustinut de dvs. si de primarul din Fetesti…fara succes.Eu consider ca nu s-a facut tot ce trebuie pentru anularea taxei si as vrea ca dvs. sa o readuceti in discutie.Taxa reprezinta o incalcare a dreptului la libera circulatie (nu exista o alternativa rutiera) si mai ales o ingradire a dreptului la munca prin limitarea deplasarii la platforma Cernavoda! Si acum sunteti la putere…

 11. ei partea asta am rezolvat-o! proprietarii de teren si cei care merg la munca vor beneficia de un abonament de 6 ori mai mic! voi reveni cu detalii aici, despre modificarea ordinului de ministru!

Raspunde