Cristina-Ancuța POCORA

A venit primavara, joi iesim din criza, nu ne-a mai ramas decat sa revizuim Constitutia

14 March 2011 ·

Dupa intalnirea PD-l-ului cu „sefu`”,  a aparut ca urgenta 0 a agendei guvernamentale,  tema revizuirii Constituției. Doar joi, la sfarsitul linii martie, iesim din criza sau, din recesiunea economica (inca luminatii din PD-L nu s-au hotarat exact cum sa o numeasca), motoarele oconomiei au repornit, si atunci, revizuirea Constititiei mai ramane singura problema pe agenda cetatenilor.

Sa fim seriosi, ne intereseaza propunerile lui Traian Băsescu privind modificarea Constituției atâta vreme cât Traian Băsescu acționează în afara Constituției?!

Poate fi promovarea proiectului de revizuire a Constituției de către Traian Băsescu altceva decât o diversiune, o altă încercare de deturnare a atenției opiniei publice de la situația economică gravă cu care se confruntă România?!

În acest moment, prioritatea guvernanților nu ar trebuie să fie identificarea și aplicarea soluțiilor de scoatere a țării din criză?!

Sunt acestea „scame” pe care  le vad doar eu sau le vedeti si voi?

2 Raspunsuri la “A venit primavara, joi iesim din criza, nu ne-a mai ramas decat sa revizuim Constitutia”

 1. Arogantu' says:

  Am un argument solid care sustine ideea de diversiune: ‘constitutia’ poate fi modificata de o majoritate de 2/3, ceea ce oranjgutanii nu au.
  Problema este ca vor propune ca modificari tot felul de ineptii si vor folosi aceasta noua gaselnoita ca tema a unui nou referendum care sa ‘acopere’ alte teme de campanie electorala. Si in acest fel – facind campanie pro PD, ba’secu va incalca din nou, IN MOD LEGAL, ‘constitutia’ pe care a jurat s-o respecte …

 2. Daniela Zaharia says:

  Buna ziua,
  Este adevarat ca viata nu mi-a dat de ales legat de acest subiect, dar nu voi obosi sa sper…
  O sa ma intrebati – de ce ? Iar eu am sa va raspund : daca as obosi copii mei ar insemna sa moara, asa ca nu am de ales si nu trebuie sa obosesc – priveste si spune-mi daca ati fi eu, ce ati face, ati continua, sau ati obosi :

  http://www.youtube.com/watch?v=0zV5Vu56wq0

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/gemenele-condamnate-sa-imparta-o-boala-rara-922230.html

  http://sustin.ro/loredana-si-adelina/

  Multumesc ca macar mi-ati dat sansa sa sper ca n-am sa obosesc…
  Daniela Zaharia
  tel.+40763664224

Raspunde