Cristina-Ancuța POCORA

Accident/operatie/pauza

03 February 2013 ·

Da,  este decis. Maine dimineata  ma voi opera  pentru a-mi repara genunchiul  drept (ruptura de ligament incrucisat). Dupa cum mi se spune, nu va fi o operatie foarte grea, insa, cu o perioada de recuperare lunga (o luna fara a calca in piciorul drept si sase luni de recuperare, program zilnic de exercitii 🙂 )

Fac acest anunt  si aceste precizari pentru ca cei cu care sunt in permanenta legatura sa inteleaga raritatea aparitiilor mele din ultima vreme si, de asemenea, absenta din perioada urmatoare.

 Imi cer scuze alegatorilor mei, ialomitenilor, pentru ca in aceasta perioda nu pot sa-mi onorez programul de audiente

In acelasi timp, precizez ca toate memoriile depuse la Biroul Parlamentar de la Fetesti , la secretariat, sau corespondenta primita pe adresa Camerei Deputatilor au ajuns la mine si, imediat ce voi putea, le voi raspunde.  

Pana atunci, intre sedintele de recuperare, sunt on-line: http://blog.cristinapocora.ro,  http://www.facebook.com/deputatCristinaAncutaPocora , …

Sunt o fire activa si sportiva, ma stiti. Am si vechime in asta si am mai invatat cate ceva despre nevoia de incalzire inainte de a face sport…  dar parca uitam cateodata aceste reguli, si atunci ni se intampla sa suportam consecintele. Totusi, sunt una dintre acele persoane care 360 de zile sta pe scaun, iar 5 zile se considera mare schioare, se pune pe schiuri si se urca in varful partiei fara o incalzire serioasa.

 Vreau sa schiez si in viitor si am retinut din aceasta patanie ca trebuie sa ma incalzesc la baza partiei cateva zile. Pentru a nu ajunge “la intelepciunea” mea dupa ce suferiti, va sfatuiesc sa va pregatiti bine inainte de a merge la schi.

5 Raspunsuri la “Accident/operatie/pauza”

  1. Însănătoşire grabnică…!

  2. Cristina says:

    Multa sanatate si recuperare rapida!

  3. Ce se mai aude cu operaţia?

  4. executat luni. acum am inceput recuperarea, mersul cu carjele…

  5. Cu cât mai multă muncă la recuperare, cu atât mai repede totul revine la normal. Vă ţin pumnii.

Raspunde