Cristina-Ancuța POCORA

Anul acesta nu ne mai trebuie frunza, il avem pe Traian Basescu …!

11 January 2011 ·

” alt=”basescu” />

“Scoateţi furcile şi făcliile, e timpul pentru nominalizarea de astăzi la categoria “cel mai prost individ din lume”. “Câştigătorul de azi, preşedintele României, Traian Băsescu”. “Preşedintele României are un plan pentru acoperirea deficitului bugetar, şi anume impozitarea vrăjitoarelor. Ghiciţi ce categorie “specială” nu este de acord cu planul preşedintelui”, spune prezentatorul MSNBC. “Acesta s-a angajat într-o cruciadă fiscală împotriva vrajitoarelor şi ghicitoarelor. Aveţi grijă, domnilor politicieni, o ceată de vrăjitoare se îndreaptă către voi sa vă blesteme, pentru că aţi fost atât de inteligenţi, încât v-aţi gândit sa acoperiţi deficitul bugetar impozitându-le veniturile. Alisia, una dintre vrăjitoarele afectate de decizia preşedintelui, spune ca nu face cine ştie ce bani. Însă, preşedintele şi guvernul au luat măsuri de apărare împotriva vrăjitoarelor, purtând mov joia. Cât de ridicolă e o ţară care încă se teme de oameni îmbrăcaţi în haine din secolul 18, care mormăie cuvinte neînţelese şi ameninţă că vor fi consecinţe majore dacă nu sunt lăsaţi în pace”, spune comentatorul MSNBC.

sigur, si asta este o “ticalosie” a opozitiei sau a mogulilor…

Va intreb doar daca mai are sens sa cheltuim bani, foarte multi, pentru promovarea Romaniei, pentru brand-ul de tara… are sens sa mai participam in delegatii externe…cand aceasta este imaginea Presedintelui Romaniei?! 🙁

7 Raspunsuri la “Anul acesta nu ne mai trebuie frunza, il avem pe Traian Basescu …!”

 1. OF, daca Basescu a facut niste tampenii mari de-a lungul mandatului, atunci cu siguranta ceea ce a facut acum este cea mai tragi-comica prostie. MSNBC l-a facut praf, desi pe de o parte, “vrajitoarele” care insala oamenii castiga bani grei din naivitatea unora.

 2. […] de mai sus este luat din Libertatea de azi, 11 ianuarie 2011. O mama si-a ucis baietelul in bataie, copil care era si […]

 3. Draga Ancuta ,tu ori esti (mesaj sters deoarece autorul foloseste cuvinte nepotrivite! ) .Daca noi te platim sa ne reprezinti in parlament si tu nu stii cine ia masuri economico-financiare in aceasta tara inseamna ca esti mai mult decat (mesaj sters deoarece autorul foloseste cuvinte nepotrivite! ). Daca niste clovni de doi bani ti-ar spune ca esti vinovata de incalzirea globala ,tu chiar ai crede?

 4. @george
  opozitia?! mogulii!? parlamentarii PNL, PSD, PC?! cetatenii?! …sau poate Traian Basescu si marionetele instalate la Palatul Victoria, un guvern pe care il sustine si de care este multumit!

 5. Anton says:

  Doamna Ancuta,sunt un pensionar nesimtit care pana ieri luam 1463 ron iar de azi iau 1223 ron si am slujit aceasta tara din 1985.Haideti sa facem ceva ca sa scapam de ciuma asta potocalie.In Tandarei PNL este la pamant.Daca nu interveniti urgent nu veti mai avea un nou mandat.Dati-ii afara din PNL pe sotii profitori MITREA si reanviati Liberalismul in Tandarei.Acum ori niciodata!!Hai in miscarea de rezistenta!!Recrutati oameni cinstiti,onesti,credibili,in fata electoratului.

 6. @anton
  multumesc pentru mesaj.
  va anunt exact cand ajung in Tandarei.

 7. gabryela says:

  Base’ s-a facut iarasi de bacanie,exact “ce ii lipsea chelului,tichie de margaritar”.Asta da brand de tara.Vor da navala turistii americani la vrajitoare.
  De rasul Europei eram ,acum suntem si de rasul Americii.Alegatorii lui Base’trebuie sa fie tare mandrii de presedintele lor.

Raspunde