Cristina-Ancuța POCORA

AUDIENTE II

03 June 2009 ·

Astazi am continuat cu audientele in Colegiul nr 1 Ialomita.

Am fost la Tandarei – unde datorita faptului ca oamenii erau inca la serviciu si le era mai greu sa ajunga la mine, am mers eu la ei. Cel mai bun loc pentru audiente, pe care il recomand calduros tuturor colegilor parlamentari este IN PIATA!!!! Am fost in piata de legume si in Bazar si intr-o ora  mi s-a facut radiografia tuturor problemelor de aici. Dupa aceste discutii ma felicit pentru optiunea facuta atunci cand am ales sa activez in comisia pentru munca si protectie sociala. De asemenea, am o lista de probleme si intrebari pentru Primaria Tandarei.

Am continuat in comunele Mihail Kogalniceanu si Gura Ialomitei.

Program joi, 4 iunie 

orele 12.00  – sala de Consiliu – com. Stelnica

orele 13.30 – sala de Consiliu – com. Bordusani

orele 14.30 – intalnire  Cegani 

orele 16.00 – sala de Consiliu – com. Facaeni

5 Raspunsuri la “AUDIENTE II”

 1. felicitari faceti parte din top 20 politicieni online !
  pentru a vedea topul accesati http://costyn.wordpress.com/

 2. @costin neagoe
  Multumesc! Nu ma asteptam la o astfel de apreciere. Ma onoreaza. Sper sa ofer o platforma serioasa de discuii si informare.

 3. Stiu ca ati fost prezenta in colegiu pentru audiente…..pentru noi conteaza ca cineva vrea sa ne ajute …pentru ca probleme sunt peste tot, unele se pot rezolva altele nu ….tot ce conteaza este faptul ca indiferent de rezolvare sunteti alaturi de noi!

 4. sorin says:

  V.am vazut la Facaeni impreuna cu doamna Nuti pe strada exact asa cum faceati in campanie ….ma gandeam ca atunci o faceati doar pentru a obtine aceasta functie da se pare ca m.am inselat….!!!

 5. Dau audiente in Mun. Fetesti, la Biroul meu parlamentar (organizat la sediul PNL) in fiecare zi e vineri, de la 12.00-14.00.
  Asa cum am promis in campanie, voi ajunge sa ma intalnesc cu cetatenii din toate localitatile colegiului. Cam la 2 luni voi fi in fiecare localitate. Am facut deja un tur. Pentru a fi mai eficient si pentru ca lumea sa stie cand ajug in acea localitate, voi anunta acest lucru printr-un afis!

Raspunde