Cristina-Ancuța POCORA

Audiente

27 May 2009 ·

In acest sfarsit de saptamana am sa fiu prezenta, pentru a da audiente in cateva dintre comunele din Colegiul 1 Fetesti-Tandarei. II astept cu drag pe toti cei care au probleme care tin de zona parlamentarului.  

 • joi, 28 mai, orele 9.00-10.00, audiente in sala Consiliului Local com. Movila
 • joi, 28 mai, orele 10.15- 10.45, prezenta la Hramul Bisericii din comuna Mihai Kogalniceanu
 • joi, 28 mai, orele 11.00-12.30, audiente com. Giurgeni
 • joi, 28 mai, orele 13.00, Slobozia, Sedinta Comisiei de Agricultura
 •  vineri, 29 mai, orele 10.00-11.30, audiente in com. Platonesti
 • vineri, 29 mai, orele 12.00-13.30, audiente in com. Vladeni

3 Raspunsuri la “Audiente”

 1. salutare!sunt mariuca din com. giurgeni(am facut cunostiinta la biserica din comuna).Vroiam sa spun ca mi-a facut placere sa va cunosc si sa va vorbesc mai indeaproape decat in campania trecuta.Sper sa veniti mai des in giurgeni.
  Aparitia dvs la biserica a ridicat multe semne de intrebare in randul oamenilor de rand si, bineinteles a autoritatilor locale ( d-l primar si “comapania”), acestea avand numai cuvinte de lauda la adresa dvs. si nu sunt ironica.
  Va doresc mult succes pe mai departe si cat mai multe realizari pe toate panurile!
  P.S.Era sa uit: Nice shoes!!! (Aia verzi)

 2. buna mariuca,
  Multumesc mult pentru mesaj si incurajari. Ma bucura ceea ce imi spui. Oamenii nu au de ce sa se mire de prezenta mea in comuna. Am spus ca in acesti patru ani de mandat voi veni in localitatile pe care le reprezint. Si cand am spus acest lucru nu am avut in minte “o minciuna electorala”. Nu am mintit nici cand am spus ca imi pasa de ceea ce se intampla cu oamenii si tocmai de aceea am ales sa fac parte din comisia pentru munca si protectie sociala.
  Voi continua sa merg, pe rand, in toate localitatile din colegiu. Voi incerca, in acesti patru ani, sa cunosc cat mai multi dintre cetatenii colegiului. Si voi incerca sa fac legi bune care sa-i ajute pe oameni.
  P.S. fiecare avem slabiciuni, iar mie imi plac pantofii! 🙂

 3. dorina says:

  Ati promis un sediu pentru audiente,unde sa putem veni pe parcursul saptamanii pentru a comunica problemele pe care le avem, cand acest sediu?!? Noi nu consideram audiente o data pe luna si atunci fara sa fim anuntati ( un afis ceva n.ar strica)?!?

Raspunde