Cristina-Ancuța POCORA

Audientele

06 September 2009 ·

Saptamana trecuta, un cotidian central a facut un reportaj despre activitatea parlamentarilor in colegii, la cabinetele parlamentare. Eram si eu prinsa in acel articol si nu la rubrica celor laudati!

Jurnalistii au luat numarul de telefon de pe site, au sunat…si nu a raspuns nimeni. De fapt au facut ceea ce ar fi putut face orice cetatean din colegiul meu. Concluzia lor: nu am activitate in colegiu!

Va marturisesc ca nu m-au bucurat prea mult acele randuri. Merg saptamanal in colegiu, dau audiente, strang memorii, fac adrese catre institutiile abilitate sa raspunda problemelor din memorii…

In consecinta, am sunat-o pe consilera mea de la cabinet, i-am adus la cunostinta ca nu a raspuns la telefon(pe un ton nu foarte prietenos!) iar ea mi-a amintit cum stau lucrurile…

RENOVAM!!!

  

… si telefonul fix este, pentru moment, deconectat!

Dar,  am luat o masura – am adaugat pe site-ul Camerei Deputatilor si telefonul mobil de la cabinet …pentru a evita astfel de concluzii pe perioada cat se reamenajeaza sediul.

Intre timp, continuu sa dau audiente pe teren, in parc…

     

P.S. va rog sa nu sunati pe telefonul mobil la ore nepotrivite, pentru ca …., va fi inchis!

3 Raspunsuri la “Audientele”

 1. gabi says:

  De ce jurnalisti nu vin sa intrebe locuitorii din colegiul dumneavoastra pentru ca asa se puteau lamuri ca audientele nu se tin numai la cabinetul parlamentar…eu personal v.am vazut de foarte multe ori pe teren…numai asa puteti lua contact direct cu problemele oamenilor pe care ii reprezentati.

 2. lucian says:

  D.na deputat in Fetesti sunteti mai mereu prezenta,dar nu numai fetestenii au probleme, in colegiu cand veniti pentru audiente?

 3. @lucian
  Stiu.
  Recunosc ca pana in acest moment am reusit doar odata sa trec prin localitatile din colegiu pentru a da audiente. Mi-am insusit critica legata de faptul ca am dat audiente intr-o sala a Primariei sau Consiliului local asa ca am sa incep un nou tur, in locatii mai neutre. De data aceasta am sa anunt prin afise, cu o saptamana inainte, prezenta mea in localitate, ora si locul!
  De asemenea ma pregatesc sa instalez o cutie postala in fiecare localitate, in care dumneavoastra sa-mi lasati mesajele si memoriile pe care le aveti!

Raspunde