Cristina-Ancuța POCORA

Balul celor mai frumoşi…ani! Ediţia a III-a

12 March 2012 ·

 

Iată că am ajuns şi la cea de a treia ediţie a Balului celor mai frumoşi…ani!”. Vineri, 16 martie a.c., începând cu orele 17.00, la Feteşti, liceenii din Feteşti şi Ţăndărei se vor întrece, se vor distra şi vor fi generoşi. Ca la fiecare ediţie, vor exista premii şi invitaţi surpriză. Tot pentru a nu strica tradiţia, balul va fi prezentat şi în acest an de …Dan Cruceru.

Tema sub care se va desfăşura ediţia din acest an este “Ţara minunilor…”. (fiecare este liber să o interpreteze aşa cum crede)

Ca de obicei, vor fi aleşi Miss şi Mister Boboc, se vor acorda premii speciale şi, cel mai important, toate încasările vor fi donate copiilor aflaţi în dificultate.

 

Ştiu că toată lumea era obişnuită ca balul să aibă loc în luna decembrie, dar din cauza vremii şi a vremurilor, el a fost programat pentru 3 februarie a.c. Dar şi atunci vremea şi-a făcut de cap şi a trebuit să reprogramăm evenimentul. Aşa ca vineri, 16 martie, nici o zapada nu ne va mai opri!

P.S. Miercuri voi oferi 5 invitatii gratuite la bal, elevilor din Colegiul 1 Fetesti-Ţăndărei. Pentru a putea fi printre invitati, inscrie-te printr-un “Like” pe pagina http://www.facebook.com/deputatCristinaAncutaPocora ,   şi miercuri seara organizăm pe F.B. tragerea la sorţi si rezolvăm cu invitatiile.

2 Raspunsuri la “Balul celor mai frumoşi…ani! Ediţia a III-a”

  1. Sper că vom vedea foarte multe poze.

  2. fara numar 🙂

Raspunde