Cristina-Ancuța POCORA

Balul celor mai frumosi…ani

07 December 2009 ·

Sambata 12 decembrie a.c.  orele 17.00 se va desfasura prima editie a Balului « Celor mai frumosi…ani ».

          Evenimentul va reuni, in premiera, elevi din toate liceele din Fetesti si Tandarei.

          Cu acest prilej, vor fi alesi Miss si Mister Boboc, se vor acorda premii speciale si, cel mai important, toate incasarile vor fi donate copiilor aflati in dificultate.

Cred in tineri! Cred ca ei sunt solutia! Vreau sa-i inteleg si sa-i reprezint! De aceea veti regasi aici actiuni care au darul sa-i reuneasca pe tineri, sa-i aduca in interactiune, sa-i implice!

4 Raspunsuri la “Balul celor mai frumosi…ani”

 1. E destul de tarziu si am citit datorita oboselii ” miss Boc” 🙂

 2. Oricum, distractie placuta si te felicit ca ai o relatie cu tinerii pe care-i reprezinti.

 3. Cocsatul de la Notre Dame says:

  Ancuta, nu-i asa ca era mai bine cu Tariceanu? Ei, ar fi bine la guvernare dar, parerea mea ca fara Morega. Revolutia Bunului Simt ar fi fost bine sa fi fost inceputa din interior cu Morega de la Gorj si abia apoi in exterior. Este unul din motivele din cauza carora Crin a pierdut. Acum ar fi bine sa demisioneze si sa-i lase pe altii. Nu el a declarat public la Congres ca va demisiona daca nu duce PNL la guvernare? Ce parere ai?

 4. Cristina
  Te respect. Imi place cum iti exprimi punctele de vedere. Cred ca problema cea mai mare a noastra, a liberalilor este alta. Da, e adevarat, dupa fapte, cifre si comportament, mai mult ca sigur ca s-a furat, dar va fi greu de dovedit asta. Inainte de toate, eu admir oamenii care se asteapta la astfel de fapte si care au puterea si instrumentele necesare sa lupte cu sistemul si apoi sa si invinga, cu toata furaciunea lor, fara sa se planga sau sa se tanguiasca precum neajutoratii. Lupta trebuie data pe toate planurile. Numai ca noi, liberalii – nu toti, doar unii dintre noi, in loc sa fim pe faza intre orele 17.00 – 21.00 sa stopam tursimul, furatul voturilor etc. ne uitam la exit-poll-uri si beam sampanie, in timp ce altii “munceau” din greu.
  Dar, dincolo de toate astea, cred ca trebuia inceputa curatenia din interior, aici unde trebuia sa se initieze Revolutia Bunului Simt – care a avut destul succes totusi. Numai ca ea ar fi fost mult mai eficienta daca incepea din interiorrul PNL. IN ACEST FEL, CRIN AR FI FOST PRESEDINTE ACUM ! si ca sa fiu si mai explicit, uite, exemplific aici:
  http://www.gorjnews.ro/5-altele/nu-din-comunism-vine-morega-ci-direct-din-epoca-sclavagista.html
  Ce zici ???

Raspunde