Cristina-Ancuța POCORA

Balul «Celor mai frumosi…ani», editia II/2010

23 September 2010 ·

Anul trecut, pe 12 decembrie 2009, la Fetesti, a avut loc prima editie a Balului «Celor mai frumosi…ani». Anul acesta vom continua cu cea de a II-a editie, la Tandarei. 

                                                                       

Evenimentul reuneste, in premiera, elevi din toate liceele din municipiul Fetesti si orasul Tandarei din judetul Ialomita.

          Cu acest prilej, sunt alesi Miss si Mister Boboc Fetesti-Tandarei, se acorda premii speciale si, cel mai important, toate incasarile sunt donate copiilor aflati in dificultate.

 

II anunt pe aceasta cale pe toti « bobocii » din Fetesti si Tandarei ca au ocazia sa se « bata » pentru titlul Miss &Mister Fetesti-Tandarei. Pentru aceasta insa trebuie sa participe la Balul Bobocilor din liceul lor, trebuie sa castige unul dintre primele trei locuri si apoi sa participe la Balul  «Celor mai frumosi…ani» !

De asemenea va anunt ca declar deschisa lista de propuneri pentru probele la care vor fi supusi concurentii. 🙂

 

A, si sa nu uit, declar deschisa si lista sponsorilor. Ne sunt utile atat sponsorizarile in probuse cat si cele in bani!

 

Cred in tineri! Cred ca ei sunt solutia!

Acest eveniment are darul sa-i reuneasca pe tineri, sa-i aduca in interactiune, sa-i implice!

Vino alaturi de noi !

5 Raspunsuri la “Balul «Celor mai frumosi…ani», editia II/2010”

 1. oana says:

  Va rugam nu insigati tineretul. Sa va fie rusine.

 2. @Oana
  Te invitam la bal! 🙂

 3. Gabi says:

  Anul trecut a iesit destul de frumos,ne vedem si anul acesta cu siguranta….
  Probe :
  – concurs de mima
  – concurs de aptitudini (dans, cantat , etc)
  – concurs de barmani ( concurentii trebuie sa serveasca in functie de dorintele juriului cu diverse bauturi contra timp )
  – concurs de karaoke
  – concurs de coafat( partenerul tb sa isi coafeze partenera cat mai frumos…..asta e chiar haioasa sa vedeti stiluri de coafuri acolo :))))
  – concurs de intrebari de cultura generala fulger
  – prezentare moda ( eco moda)
  – concurs – cel mai feminin baiat :))))
  – imitarea unor celebritati ( actori , cantareti )
  – proba surpriza …o idee data de juriu de la care se pleaca si apoi fiecare pereche sa o continue astfel incat sa iasa o poveste …nu-i rea nici asta 🙂
  -proba de dans – fiecare pereche trebuie sa isi aleaga un stil de dans ex … vals,latino,country,salsa,hip-hop astfel incat fiecare pereche sa fie diferita si sa nu repete stilul …
  A…si juriul sa arate notele si sa existe cineva care sa dea nota secreta…. 🙂

 4. […] anunt ca anul acesta organizez cea de a doua editie a “Balului celor mai frumosi…ani!” Tema sub care se va desfasura competitia intre licee este […]

 5. […] că am ajuns şi la cea de a treia ediţie a “Balului celor mai frumoşi…ani!”. Vineri, 16 martie a.c., începând cu orele 17.00, la Feteşti, liceenii din Feteşti şi […]

Raspunde