Cristina-Ancuța POCORA

BOC face reclama la carnati!

16 July 2009 ·

Incredibil dar adevarat! Emil Boc, Prim-Ministrul Romaniei, cel care conduce Guvernul care trebuie sa scoata Romania din criza economica … a lasat balta treaba de la Guvern si a plecat la Calarasi sa faca reclama la … carnati, salam si alte preparate….

Ma intreb cati bani a primit domnul Boc de la patronul fabricii (un PD-L-ist cu insigna de partid) pe care a laudat-o  si promovat-o agresiv in fata presei?! Traian Basescu poate sa stea linistit, Boc munceste la bugetul de campanie prezidentiala!!!!

Va las si pe voi sa urmariti filmuletul de pe site-ul oficial al Guvernului Romaniei. Va recomand doua momente delicioase: minutul 0.27 si minutul 4.25… CLICK (in stanga, la fisierul video)

P.S. La masa Guvernului au ajuns placintele si carnatii! Varza este demult!

2 Raspunsuri la “BOC face reclama la carnati!”

  1. hermann says:

    Vai ce-mi place! De ce oare suntem asa putini si apoi ne dorim sa catigam asa mult la alegeri. Pai daca toti ar fi macar ca tine si Alina, PNL ar avea pe putin 25%. Oare de ce PNL se misca in ritmul melcului, cuprins de indiferenta si lehamitea sociala!
    Nu mi-am inchipuit niciodata ca PNL poate sa ajunga asa slab din punct de vedere organizational!
    Succes si nu va lasati fetelor caci in ritmul asta prindem mai repede matriarhatul, ceea ce sincer sa fiu nu ar fi asa de rau!

  2. multam pt incurajari!
    Eu zic ca mai avem sanse!

Raspunde