Cristina-Ancuța POCORA

Calin Popescu Tariceanu la Mihail Kogalniceanu (Il)

27 October 2009 ·

             

Astăzi, Călin Popescu Tăriceanu a venit la Ialomiţa, în comuna Mihail Kogălniceanu.

 

Acum o săptămână, la audienţele pe care le-am acordat în comună toţi oamenii mi-au invocat diferenţa dintre traiul lor pe vremea când Guvernul era condus de Tăriceanu şi vremurile portocalii ale lui Boc. Se vedea clar că oamenii apreciază guvernarea Tariceanu. Atunci primarul, dl. Dinu, m-a întrebat dacă este posibil ca domnul Tăriceanu să vină în comuna noastră, să vadă exact „pe ce au cheltuit ei banii primiţi”

La rândul meu am transmis invitaţia iar răspunsul a fost pozitiv.

 

Astăzi, la Kogălniceanu, Tăriceanu a putut vedea pe ce a „cheltuit banii” (acei bani despre care PDL-iştii spun că i-am cheltuit fără rost): apă curentă, drumuri asfaltate, drumuri pietruite, şcoală şi grădiniţă, cabinet medical şi stomatologic, farmacie,  rampă de gunoi, cămin cultural…

 

Dacă Tăriceanu trece printr-o comună din ţara asta găseşte măcar o investiţie publică din perioada Guvernelor sale. Dacă Boc face acelaşi drum…nu are ce să privească. Asta cred că dă dimensiune oamenilor politici, oamenilor de stat.

……………………………………………

 

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au participat la evenimentul de astăzi – locuitori şi prieteni din Mihail Kogălniceanu, dar şi din Giurgeni, Gura Ialomiţei, Făcăeni, Feteşti, Ţăndărei, Slobozia, Căzăneşti.

 

P.S. (vorba de la Kogalniceanu): Acum cinci ani Traian Basescu ne spunea “sa traiti bine!”. Astazi oamenii se saluta spunand “bine ca mai traim!”

 

Mâine, la Urziceni, va fi prezent Crin Antonescu, Preşedintele PNL şi candidatul nostru pentru Preşedinţia României. (Voi reveni!)

7 Raspunsuri la “Calin Popescu Tariceanu la Mihail Kogalniceanu (Il)”

 1. gabi says:

  Este adevarat peste tot a ramas ceva bun in urma guvernari domnului Tariceanu dar din pacate lumea nu a vorbit decat despre cea ce lor li se parea ca e rau sunt destule lucruri pentru realizarea carora domnul Tariceanu merita tot respectul, cea ce nu pot spune si despre domnul Basescu, eu personal l-am admirat in momentul in care nu sia dat demisia asa cum spusese pentru simplu fapt ca tara trecea prin momente foarte grele si este nevoie de curaj ca sa continui in astfel de momente dar din pacate lumea a interpretat in altfel aceasta decizie si asta ia adus o popularitate negativa dar repet eu consider ca multe lucruri care in ochi unora apar ca negative au avut si parti pozitive.
  Oricum ma bucur ca domnul Tariceanu este alaturi de domnul Antonescu si asta da dovada de intelepciune care din cate am vazut la celelalte partide lipseste.

 2. tibi says:

  @gabi
  Tariceanu a facut foarte bine ca nu si-a dat demisia nu neaparat pentru ca erau momente grele.Ci in special pentru ca a aratat greutatea si puterea functiei de premier si pentru ca a a demonstrat ca e posibil sa-l infrunti cu succes pe Basescu.Amintiti-va ca pe vremea lui Iliescu si Constantinescu presedintele schimba premierul cum voia el.Lucru care nu mi se pare firesc.

 3. sceptic says:

  toate bune si frumoase pana la cartofu’ fierbinte de aseara….nu vi se pare un MARE conflict de interese faptul ca Ioana Tariceanu (sotia) a autentificat contractul cu Ford…cand Tariceanu (sotul) era Premier?…asta tot chestie de “bun simt” este?….

 4. am primit mesg asta pe mail ieri…circula prin tara… « dom’le stiu eu un blog nou foarte tare http://crizeleluarvinte.wordpress.com ….explica cu maiestrie de ce au ajuns tinerii intelectuali sa alunece de foame spre extreme, blogul e laboratorul unde se coace urmatoarea revolutie din romania, va zic eu, o revolutie a curajosilor intr-o tara de lasi snobi… blogul are staif, e scris cu nerv, cu umor, cu o ironie distrugatoare, fara false pudori, in raspar fata de modelele, tendintele, atitudinile fetide de azi…..am aflat citindu-l ca legionarii astia vor sa organizeze atentate impotriva puterii statale, sunt niste dementi decisi sa ucida politicieni…cica au in plan sa-l rada pe Base… » pai meritam tot ce ni se intampla…suntem un popor de clovni lasi si pomanagii

 5. alexandra says:

  Am fost mai mult decat bucuroasa cand am primit frumoasa veste ca domnul CALIN POPESCU TARICEANU va veni in vizita in comuna M.KOGALNICEANU. Nu credeam ca un mare om de valoarea domnului TARICEANU va veni intr-o comuna asa cum este M.KOGALNICEANU,o comuna europeana! Sper si sunt convinsa ca nici domnului CALIN nu i-a displacut fatada comunei pe care guvernul condus de dansul a finantat-o. La fel de bucuroasa am fost cand si dv. doamna CRISTINA POCORA ati revenit in comuna M.KOGALNICEANU,comuna in care veti fi primita de fiecare data cu bratele deschise si cu multa caldura. Va multumesc in numele intregii comunitati pentru tot ce ati facut si pentru tot ce veti face de aici inainte pentru colegiul Fetesti-Tandarei. Va asiguram votul nostru si speram ca dupa 6 decembrie sa avem un presedinte care sa reprezinte Romania nu ca pe un vapor care s-a pierdut in larg(asa cum se intampla astazi sub conducerea lui Basescu)ci ca pe o patrie demna si glorioasa,o tara in care sa ramanem,sa muncim si sa TRAIM CU ADEVARAT BINE! Sunt convinsa ca un singur om va putea duce Romania pe scarile europei acolo unde trebuie sa ajunga,acesta este CRIN ANTONESCU! Mult succes domnului CRIN, doamnei CRISTINA POCORA si romanilor care spera la MAI BINE!

 6. a fost lume nu gluma

 7. interesant articol. mi-a luat ceva sa il citesc dar a meritat.

Raspunde