Cristina-Ancuța POCORA

cam asta am facut in ultimele zile II

27 August 2011 ·


Dan Cruceru si-a dus fetita acasa pe www.acasatv.ro

Intre timp am trecut si de prima baita, in care tati s-a descurcat exemplar, de prima noapte, in care eu am dormit doar doua ore, iar acum intram in rutina: dormim, schimbam scutece, alaptam…si din nou…

P.S. Pentru cei care sunt, deja, ingroziti ca acest blog s-a transformat intr-o cronica de mama, tin sa precizez ca aceste relatari reprezinta o situatie temporara, pana ne recuplam la viata din afara “camerei vesele”!

8 Raspunsuri la “cam asta am facut in ultimele zile II”

 1. carmen says:

  Sa va traiasca fetita!

  PS: va descurcati foarte bine!!! Va felicit!

 2. alina says:

  fericirea se citeste in ochii vostri!am urmarit materialul de la Povestiri si nu pot decat sa va felicit!ai ramas tot frumoasa Cristina!sa va traiasca papusica!sa va bucurati de ea!

 3. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa va aduca satisfactii pe masura ce creste! Dar pentru asta trebuie sa-i faceti si o tara normala!

 4. 🙂
  Din câte văd eu… deja e “fata lui tata”.

 5. Anton says:

  Felicitari si la botez sa puneti de mai multe ori melodia Fetele lui Tata.Sa va bucure Dumnezeu cu fetita.

 6. Gabi says:

  Tot ceea ce pot sa spun despre materialul de pe Acasa tv este ca,lasand de.o parte cearcanele, noptile pierdute …sunteti niste parinti ffff fericiti si impliniti.
  Ii doresc fetitei sa fie toata viata ei de nota ”10”.

 7. […] maine – 3 septembrie –  intru in ce-a de-a 28-a toamna a vietii. Asa cum ma stiti, adica darnic, impart cu voi o sampanie si o prajitura. Tortul este cu ciocolata si crema […]

Raspunde