Cristina-Ancuța POCORA

Cand il vom vedea pe Traian Basescu dand cu mopul?

11 January 2012 ·

Dupa un model patentat si dupa ziua de ieri, cand presedintele Traian Basescu si-a pus sortulet si a facut coltunasi impreuna cu doamnele de la Ambasada Chinei, nu pot sa nu ma intreb, cand va impleti in direct la TV, va da cu mopul sau va poza in revista TABU… ?!

  P.S. cat de natural este presedintele… “natural” made in China… Un fake!?

9 Raspunsuri la “Cand il vom vedea pe Traian Basescu dand cu mopul?”

 1. Anton says:

  Niciodata doamna deputat,daca opozitia se misca ca ochiul mortului.Haideti pe 24.01.2012 orele 12.00 in Piata Victoriei Bucuresti la manifestatia organizata de SCMD.Mobilizati-va oamenii si haideti sa dam jos aceasta mafie portocalie.Noi vom fi acolo.Astept sa ma contactati si sa facem ceva.Vedeti ca Iordache Adam a deschis langa PSD,un nou sediu UNPR,unde zilnic de dimineata pana seara aduna oameni pentru a-l da jos pe Sava.Zilnic aici circa 100 de oameni joaca,sah,table si remi.Un fel de club politic.E unic si are mult succes nu succesuri.

 2. daca toti ne-am saturat de aceasta adunatura si dorim sa scapam de ei, tot impreuna, fiecare prin mijloacele pecare le are, trebuie sa luptam pentru asta! toti cei care ii injuram astazi trebuie sa si actionam nu doar sa injuram si sa nu ne prezentam la vot!

 3. Nu se vede prea bine ce face acolo domnul Băsescu dar pare mai mult să semene a nişte colive decât a colţunaşi. Sau în farfurie este altceva?

 4. gabryela says:

  doamna pocora stiti cumva daca a crescut acum din ianuarie salariul asistentului persoanei cu handicap?

 5. gabryela,
  dat fiind bugetul si apucaturile acestor baieti nu as crede. dar ma interesez.

 6. biblo,
  da cu pixelul albastru pe palma lui :-), sau e cazul sa fac o interpelare la ministrul educatiei pentru tine?

 7. @ Cristina Pocora

  Eiiii… dacă oferiţi o interpelare…

  Sigur aş vrea o interpelare la ministerul educaţiei. Ea se referă la problema publicării pe internet a tuturor manualelor, de la orice nivel de educaţie.

  Ţineţi minte că se vorbea că vor veni cărţile pe un stick? Înţeleg că problema cu stick-ul a dispărut pentru că nu se poate asigura câte un PC pentru toţi elevii… dar de ce nu le publică pe un site măcar pentru cei care au calculator şi internet şi, de ce nu, pentru orice cetăţean care are nevoie de un manual. Dacă mă cert cu cineva, de exemplu, pe o temă de istorie, nu ar fi normal să pot lua după net un manual şi să-l dau de exemplu? Oamenii au nevoie de manuale dar nu le vor cumpăra ca să le consulte 5 minute. A avea manuale pe net este o cale simplă şi ieftină pentru a le pune la dispoziţia câtorva milioane de oameni. O cale de finanţare a proiectului este publicitatea, aşa cum se face pe orice server de baze de date. Cât timp descarci, vezi un banner publicitar, dacă nu ajunge, îl poţi face să se descarce ceva mai greu, un minut în loc de 5 secunde. În ceea ce priveşte elevii, ei vor putea astfel să consulte pe lângă manualul ales de profesor la şcoală, şi oricare manual alternativ.

  În vechea lege era un articol (174) care stipula problema cu acel stick despre care făceam vorbire mai sus. În noua lege problema nu mai există deloc. Întrebarea este dacă ministerul mai are de gând să facă un astfel de lucru, cu costuri minime, postând manuale pe un site cu acces general şi gratuit.

Raspunde