Cristina-Ancuța POCORA

CE ARE DE ASCUNS PRIMARUL GAFIȚOI?

22 September 2016 ·

Are ceva de ascuns primarul Gafițoi? A dat cumva hotărâri care încalcă legea sau care favorizează vreun apropiat  al partidului sau interese ale PSD? De ce se ascunde de dezbatere, de consilierii PNL, de opinia publică?!
De ce ascunde de cetățenii din Fetești această ordine de zi?! ordine-de-zi-sedinta-de-indata-20-09-2016
Primarul Gafițoi alunecă ușor, ușor spre un drum extrem de periculos, cu care, din păcate, PSD ne-a obișnuit în ultimii ani. Caută să guverneze singur, să fie înconjurat doar de cei ca el și din partidul său, PSD.
Și cum feteștenii nu i-au oferit majoritatea absolută, nu l-au votat doar pe el, apelează la tertipuri rușinoase și josnice, dându-le astfel o palmă celor care au avut altă opțiune politică la alegerile locale.
Domnul Gafițoi convoacă ședințe de Consiliu Local „de îndată” de parcă ar fi venit Apocalipsa peste Fetești. Implicit, consilierii liberali nu reușesc să fie prezenți la ședință, fiind “anunțați” cu doar 30 de minute înainte de începerea întrunirii de consiliu. Surprinzător, însă, consilierii PSD au fost prezenți la ședință. Să fi știut oare din vreme de convocarea unei ședințe “de îndată”? Una peste alta, stimabilul primar reușește să guverneze singur și aprobă ce vrea el, când vrea el, fără a da explicații nimănui.
Apocalipsa n-a mai venit peste Fetești, niciunul dintre subiectele de pe ordinea de zi netrebuind adoptate de urgență. Cel puțin cele oficiale, lansate public, înainte de ședință. Surprinzător, nu-i așa?
Ce s-a întâmplat în cadrul ședinței, doar primarul Gafițoi și consilierii săi știu, pentru că, după ședință, Primăria nu a publicat actele adoptate. Are ceva de ascuns primarul? A dat cumva hotărâri care încalcă legea sau care favorizează vreun apropiat  al partidului sau interese ale PSD? Pun niște întrebări, nu acuz pe nimeni. Îi solicit, însă, public primarului Gafițoi să răspundă și să-i informeze pe feteșteni de deciziile luate în această ședință guvernată exclusiv de PSD.
În paralel, consilierii locali liberali vor face o plângere către instituția Prefectului, o plângere pe care o susțin. Nu putem accepta reinstalarea unui regim totalitar, fie el și doar local. România are nevoie de dezbatere, de transparență, de democrație. Iar Feteștiul cu atât mai mult!
 
 

Un Raspuns la “CE ARE DE ASCUNS PRIMARUL GAFIȚOI?”

  1. Bună seara, doamna! Domnul Gafitoi pe vremea când era șef la C. F. R. infrastructura a mosit un mic faliment la CFR Fetesti. Pentru acest serviciu PSD l a luat sub aripa lui garantând i imunitate la catuse!

Raspunde