Cristina-Ancuța POCORA

Ce se intampla maine in Parlament?

03 May 2010 ·

din perspectiva mea:

 Marti, 04 mai 2010

·         ora 10.00, la Comisia pentru Munca si Protectie Sociala, va veni domnul Mihai Şeitan, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, pentru a discuta cu comisia pe problemele din zona ministerului Muncii. (eu am pregatite intrebarile mele dar, daca aveti si voi intrebari, voi fi, cu placere, mesagerul!)

 

·         ora 12.00, ne vom reuni in Comisia de Validare pentru a valida mandatul de deputat al doamnei Teodora Trandafir. Cel mai probabil, miercuri dimineata, in plenul Camerei Deputatilor, Teo va avea prima interventie de la microfonul Parlamentului (depunerea juramantului).

 

·         ora 14.00, in cadrul comisiilor reunite de Munca si Protectie Sociala si de Sanatate, se va relua, la cererea PD-L, dezbaterea pe initiativa legislativa care vizeaza indemnizatia persoanelor cu handicap.

10 Raspunsuri la “Ce se intampla maine in Parlament?”

 1. gabryela says:

  daca poate trai ministrul cu indemnizatia unei persoane cu handicap?in rest sa-si dea demisia!

 2. Gabi says:

  La cererea PD-L??!!…..oare s-au saturat cat au amanat?

 3. Gabi says:

  Aaa….ca intrebare … citeam ,, Aproape 65% dintre copii isi cauta prieteni imaginari carora sa le poata impartasi gandurile si problemele si pentru a compensa lipsa parintilor plecati la munca in strainatate” a declarat prof. univ Florin Tudose…. ce parere are d-ul ministru Mihai Seitan ??!!?? poate are dansul o rezolvare pentru aceasta situatie ……

 4. Păi cred că ar trebui să fie ministerul nemuncii, pentru că văd că există o veşnică soluţie a concediului fără plată.

 5. Ciobanu Ariclia says:

  Munca persoanelor cu handicap sa fie inclusa in grupa de munca grea sau speciala. Ce poate fi mai greu decat sa te chinuiesti sa te imbraci, sa te fortezi sa te incalti , sa te tarasti pana in statia de autobuz, sa escaladezi scari si borduri pentru a ajunge la locul tau de munca unde va trebui sa fi aproape la fel de competitiv ca si colegii tai pentru ca altfel esti pus imediat pe lista de concedieri.Sa se creeze un climat legislativ care sa incurajeze si sa sprijine persoanele cu handicap sa-si dezvolte mici afaceri de familie, in felul acesta vor crea ei locuri de munca pentru membrii familiei lor.Legea 448/2006 este buna dar nu numai ca nu se aplica, dar chiar se incalca.

 6. nu regret ca am dat de situl asta…

 7. frumos frumos

 8. lol =)) asta da treaba…

 9. tot asa cu continutul pe acest site

 10. interesant site… cam putine material

Raspunde