Cristina-Ancuța POCORA

Cea de a VII-a editie a Galei Premiilor TNL dedicata Majestăţii Sale Regele Mihai I al României

03 March 2012 ·

Tineretul Naţional Liberal organizeaza cea de-a şaptea ediţie a Galei Premiilor TNL.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 martie 2012, în sala “Alexandru Ioan Cuza”, din cadrul Palatului Parlamentului şi, ca în fiecare an, vom sărbători tinerii şi personalităţile care au avut o contribuţie importantă în promovarea valorilor liberale în societatea românească.

 TNL doreşte să îi dedice această seară Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse de a apăra interesele naţionale, de a încuraja drepturile omului şi de a consolida statul de drept şi democraţia în ţara noastră. De-a lungul timpului, Majestatea Sa a militat pentru economia de piaţă, pentru păstrarea culturii naţionale şi adevărului istoric, precum şi pentru respectarea şi garantarea proprietăţii private.

 Astfel, punctul culminant al evenimentului va fi discursul delegaţiei oficiale a Casei Regale a României care va primi, în numele Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, premiul „Născut Liber”, dându-ne în acest fel, oportunitatea de a omagia şi de a cinsti, aşa cum se cuvine, una dintre cele mai ilustre personalităţi politice ale lumii.

P.S. Bafta la nominalizari si premii pentru TNL Fetesti!

2 Raspunsuri la “Cea de a VII-a editie a Galei Premiilor TNL dedicata Majestăţii Sale Regele Mihai I al României”

 1. Gabi says:

  Multumim! Speram ca in acest an sa plecam si noi cu un premiu, am muncit destul anul trecut si cred ca il meritam.

 2. GhiocelMov says:

  Sa ma ierati daca va deranjez, insa..

  Poate vi se face mila…
  Mama a crescut la casa de copii. La randul ei, are doi copii frumosi si care merg la scoala. Au restanta 6.000 la intretinere, care restanta daca nu va fi platita, vor ramane in strada. Li se scoate casa la licitatie.

  Cred ca merita mai mult decat unu’ care a fost in Piata Universitatii. Parerea mea. N-ar fi rau sa imprastiati “zvonul”, am inteles ca sunt foarte multi parlamentari dornici sa doneze.

  http://www.nasul.tv/2012/03/03/ajutati-o-pe-mariana-chriac/

  Multumesc.

Raspunde