Cristina-Ancuța POCORA

Centru pentru copiii autisti la Fetesti!

18 July 2009 ·

De o saptamana avem la Fetesti un centru pentru copiii autisti! E un lucru mare pentru Fetesti si pentru familiile care traiesc aceasta drama!

Am promis ca voi face aici o ora pe luna voluntariat!

Le propun si elevilor din clasele XI-XII sa mi se alature!

De asemenea, ar fi grozav daca si cadrele didactice, in special educatoare si invatatoare, s-ar alatura acestui proiect! Cred ca experienta lor le este utila copiilor dar si un astfel de mediu poate le-ar face pe unele cadre didactice sa primeasca la clasa normala cu mai multa intelegere astfel de copilasi care se recupereaza….

Astept voluntari!

14 Raspunsuri la “Centru pentru copiii autisti la Fetesti!”

 1. Alexandra Stroia says:

  Este cu adevarat un lucru minunat ca Fetesti-ul sa aiba un astfel de centru pt copiii autisti!:)
  Sper sa vina in ajutorul cat mai multor copii ce sufera de aceasta boala!
  De asemenea, as fi dispusa sa fac voluntariat pt a le veni in ajutor…!

 2. @alexandra
  Sa stii ca am retinut si nu mai poti da inapoi: esti voluntar la Centru Lucia pentru copii autisti!

  Lista este deschisa….

 3. Intradevar este cu adevarat un lucru minunat. As dori sa stiu daca doamna Pocora se tine in continuare de cuvant in legatura cu voluntariatul si daca da, as dori sa ii prezint proiectul meu pentru sprijirea copiilor cu autism si anume:

  http://www.peacock.ro/blog/category/copii-cu-autism/

  Ei bine acest proiect va avea loc pe judetul Ialomita impreuna cu alte firme din intreaga tara care vor ajuta la crearea unei platforme de site plus o colectie de mini-site-uri pentru povestile fiecarui copil in parte. Toate fondurile adunate din reclame, google adsense, donatii paypal direct pe site, vor fi trimise direct acestor copii, eventual direct centrului, ramane sa stabilim acest detaliu impreuna cu doamna Baba Mariana Paun care la randul dansei are un copil ce sufera de AUTISM. Eu sunt doar un pusti care spera in viitorul acestor copii, nu, nu am avut autism, dar in 2001 pe 3 martie ne-a luat foc casa in care locuiam, totul a fost pierdut si am revenit destul de greu pe picioarele noastre, inca mai tragem dupa acel eveniment ca familie si daca tot creez site-uri clientilor, pot crea si site-uri pentru acesti copii, le pot promova, nu sunt 100% sigur de reusita, dar macar incerc, astept un raspuns la acest comentariu sau astept sa ma contactati la adresa de mail [email protected] sau direct telefonic la numarul 0764541567 pentru detalii si cum ati putea ajuta acest proiect sa se lanseze (nu am nevoie de bani, am nevoie de promovare, am nevoie de implicarea persoanelor in asa ceva, impreuna stiu ca putem face ceva).

 4. EUGENIA GROSU says:

  Ma bucur din suflet ca in sfarsit se face ceva si pentru copii cu nevoi speciale in acest oras.Felicitari domnisoarei Cristina Ancuta Pocora si pe viitor imi doresc ca acest gen de proiecte sa continue cu sprijinul necontenit al d-rei deputat.
  Doresc si eu sa devin voluntar si sa ma imiplic in acest proiect si in altele viitoare, va rog sa ma contactati negresit la urmatorul nr de tel:0762275201 sau 0722397735. MULTUMESC!

 5. interesant site… cam putine material

 6. deci e clar… se vede pe monitoru liber

 7. deci e clar… se vede pe monitoru liber

 8. traiasca google pentru asa ceva 😀

 9. imi place unde am ajuns…

 10. imi place unde am ajuns…

 11. bataie de joc

 12. mda… bine

 13. anca says:

  urasc autismul ma lupt cu el in fiecare zi incerc ce pot numai sa mi vad fetita vorbind sau sa se joace degeaba uneori zic ca ma dovedit dar mai gasesc putere sa merg in continuare dar stii vorba aia cu o batalie nu ai castigat razboiul ramane speranta cat o mai fi si ea

Raspunde