Cristina-Ancuța POCORA

Copiii nu fac politica!

07 April 2009 ·

Cei pe care ii vedeti in aceasta fotografie sunt copiii din Organizatia pentru copii cu nevoi speciale – “Trebuie” din Fetesti.

Ei au venit la Camera Deputatilor in speranta ca vor castiga un ban cinstit din munca lor. Au expus, spre vanzare, cadouri pentru Paste. Lucruri speciale, facute chiar de mainile lor.

Din pacate, doamna presedinta a Camerei Deputatilor nu a fost atat de impresionata de ce au putut realiza acesti copii cu totul speciali. A aprobat organizarea acestei expozitii la intrarea din Camera S1, unde nu putem spune ca este “vad”- toti deputatii care trec pe acolo sunt grabiti spre plen si nu au timp sa-si arunce ochii.

Nu imi este cunoscut motivul pentru care doamna presedinta nu a dorit sa-i lase pe acesti copii sa expuna in fata salii de plen (P1) unde se invart toti deputatii. Pentru expozitia de Martisor, aflata sub patronajul domniei sale, a fost posibila expunerea in fata Plenului. Acum insa…

Desi au ramas cu un gust amar dupa tratamentul primit, copiii fetesteni sunt hotarati sa revina si de Craciun. Poate atunci vor avea noroc de un vad mai bun!

4 Raspunsuri la “Copiii nu fac politica!”

 1. Alexandra says:

  Va multumim mult pentru apreciere:*:*.

 2. Iordana Schnel says:

  Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi,a fost o experienta pentru organizatia noastra si poate ca daca domnii si doamnele parlamentari vor fi adusi fata in fata cu acesti copii pe care acum i-au ignorat poate ca se vor mai schimba mentalitati.Este bine ca alesii nostri sa-si aminteasca ca daca sunt acolo unde,poate ca se datoreaza si familiilor acestor copii;sa nu uite ca peste patru ani cand vor veni printre noi cu promisiuni n-o sa-i mai ia nimeni in seama.Si poate ca oamenii ca dv-stra stimata d-ra Pocora sa fie mai multi pentru ca Romania are nevoie de oameni care nu-si uita promisiunile.
  Inca o data mii de multumiri !

 3. Alexandra Stroia says:

  Rusinos gestul doamnei presedinta , lipsa de instinct matern!
  Dvs. , D-na Pocora ati facut un gest deosebit pentru niste copii deosebiti , gest ce nu va trece cu siguranta neobservat!
  Va multumim si apreciem enorm faptul ca putem conta pe dvs!

 4. Si cand ne gandim ca domnita facea pe martira si a petrecut o zi in carut.Dupa actiune vorbea despre indiferenta celorlalti.Ce om !

Raspunde