Cristina-Ancuța POCORA

Cred cu tărie în toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală și voi lupta în continuare pentru a le îndeplini

06 June 2016 ·

În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost ieri la vot, indiferent de opțiunea lor politică.

Dorința oamenilor este singura care contează cu adevărat.
Mulțumesc pentru fiecare vot primit, alături de încrederea dumneavoastră! Acest lucru mă obligă și mă responsabilizează!
Le mulțumesc colegilor mei din echipa PNL Sector 3 pentru munca și prietenia lor. Sunt tineri, dar și oameni maturi, cu experiență și rezultate, sinceri, dedicați, muncitori și corecți, oameni care vor să facă bine!
Accept victoria lui Robert Negoiță și îl felicit, dar, în același timp, îi urez să aibă luciditatea să ia cele mai bune soluții pentru locuitorii Sectorului 3. Cu toate acestea nu pot decât să îmi exprim dezamăgirea pentru maniera în care a ales să-și facă campanie, prin atacuri calomnioase la adresa mea, într-o maniera mincinoasă, cu povești și case inventate. În acest sens mă voi îndrepta în justiție asupra celor care au servit ca supor.
Acest rezultat arată doar faptul că nu a venit încă momentul meu si nu voi privi acest rezultat ca pe o înfrângere, ci ca pe o nouă provocare.
Cred cu tărie în toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală și voi lupta în continuare pentru a le îndeplini.
Chiar dacă va fi mai greu, împreună cu consilierii PNL, vom face tot ce ne stă în putere să construim un Spital Generalist în sectorul 3, să revitalizăm zona Faur-Republica, să construim locuri de parcare și să încercăm să îl facem pe Robert Negoiță să înțeleagă că fiecare punct din programul meu electoral este important.
 
Pentru a putea să le oferim cetățenilor din București o viață mai bună, nu trebuie să abandonăm lupta după prima infrâgere, ci trebuie să găsim o altă cale prin care să putem realiza ceea ce ne-am propus.

2 Raspunsuri la “Cred cu tărie în toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală și voi lupta în continuare pentru a le îndeplini”

  1. Adriana says:

    Eu am fost si am votat. Am crezut ca pot schimba ceva. Mi-am luat cei doi baietei si am dat votul celei ce s-a zbatut pentru mame. Felicitari Cristina, am mare incredere ca vei face multe lucruri bune din pozitia de parlamentar. Iti admir ambitia, perseverenta si dincolo de orice curajul ca poti sa faci fata intr-o lume politica dominata de barbati. Capul sus…nu este o infrangere, eu o percep doar ca pe o pregatire pentru ce va sa fie peste 4 ani. FELICITARI!

  2. Andreea N says:

    Va ținem pumnii! Pierderea alegerilor, pentru care ati intrat oricum in competiție pe ultima 100 m reprezintă o provocare si o vedeți foarte bine așa! Aveți niște proiecte frumoase, cinstite , in favoarea cetățenilor. Aveti încrederea noastră si suntem alături de Dvs in realizarea lor. Numai bine!

Raspunde