Cristina-Ancuța POCORA

cu gradinita in vizita la Parlament

11 March 2011 ·

Astazi am vizitat… Palatul Parlamentului. Nu este o gluma, ci chiar am facut circuitul turistic impreuna cu copilasii de la Cresa nr. 2 din Fetesti.  Am aflat ca exista, in Casa Poporului,  draperii de 16 m si 250 kg/bucata, am vizitat salile de conferinte si am incercat sa le privesc  altfel decat ca pe salile in care noi desfasuram zilnic  activitati politice sau parlamentare. La Muzeul Parlamentului copilasii au primit si o lectie despre activitatea legislativa a parlamentarilor, sub forma de poveste. 🙂

A fost un tur foarte placut si ma gandesc ca poate ar fi util sa avem in vizita, la Parlament, in comisii si in plen, si grupuri elevi de varste mai mari. (aceasta poate reprezenta o invitatie pentru gradinitele, scolile si liceele din Colegiul 1, Fetesti-Tandarei).

9 Raspunsuri la “cu gradinita in vizita la Parlament”

 1. […] dedic urmatorilor: Cristina, Diana, Alex, Florentina, Gabriela, Mika, Roxana, Corina, Theo, Mirela, Vania, […]

 2. Aţi fost şi la Sala de expoziţii a Parlamentului? Mi se pare că este o expoziţie cu lucrări ale artistei Stela Marta. Ele sunt într-un stil în general apreciat de copii.

 3. Nu cred ca ne-a aratat nimeni o astfel de expozitie

 4. […] vine toamna iar’ ca dup-un psalm aminul. Doi suntem gata să gustăm cu miere-amestecat […]

 5. mary says:

  Va multumesc ca organizator,ati fost o gazda incantatoare si sper ca aceasta zi sa ramana intiparita in amintirile acestor copii minunati.Noi va asteptam la o urmatoare actiune la “Intrecerea prichindeilor,,de Pasti.

 6. ramona says:

  d-na cristina faceti ceva pt.persoanele cu handicap si insotitori.sa se faca dreptate.sa se verifice si daca tot vor sa faca curatenie, sa faca acolo unde trebuie la cei care au pensie dupa munca si au si de handicap.nu pt cei care sau nascut cu probleme si ne chinuim cu ei de mici. nam avut bucuria sa-mi vad fetita ca orice mama so vad mergind prin casa de mica.domnul botis si domnul boc probabil li se pare ca noi ca asoistenti personali muncim putin sau deloc.va rugam faceti ceva.chiar nu poate sa ne apere drepturile nimeni,sa ajuns prea departe acesti oameni nu mai au limite pur si simplu e bataie de joc ce fac domnii de la acest guvern nenorocit.cu stima mihalache

 7. adriana says:

  #

  stimata doamna cristina pocora guvernul a emis ordinul1739/2011 cu intentia dea face economie pe spinarea persoanelor cu handicap mai precis la cetgoria persoanelor cu handicap dobandit su mai bn zes false persoane cu handicap dobandit.
  cum in lege nu exista o separatie clara intre persoana cu handicap nativ si cel cu dobandit ordinul1739/2011 loveste si in persoanele cu handicap nativ.
  daca in lege exista aceasta diferentiere cel cu hasndicap nativ nu mai intra sub incidenta ordinului1739/2011 si nu mai era tarat p[e la comisia superioara doar pentru a vedea ca acel om nu se mai vindeca
  acum sper ca intelegeti in sfarsit cat rau face confuzia din lege persoanelor cu handicap nativ
  spre exemlu o persoana cu handicap din nastere grav cu grad permanent este chemata la comisie si asfel se face o cheltuiala inutila ba mai rau prersoane cu handicap grav din nastere cu grad permanent risca sa ramana fara dreptrui din cauza confuziei din lege.
  daca aceasta lege avea o specificatie in lege persoanele cu handicap grav cu grad permanent nu mai pateau ce patesc acum.
  daca se doreste cu adevarat curatenie sa se merga la cei cu handicap dobandit si sa se fada cati din acestia au cu adevarat handicap dobandit si cati nu.

  intrebarea vine puteti face ceva sa impiedicati ca in urma ordinului1739/2011 sa fie chemate la comisie persoane cu handicap grav? nativ cu grad permanent

Raspunde