Cristina-Ancuța POCORA

Cum stati cu utilitatile?

18 July 2011 ·

Povestea Dan aici  (si aici) despre sistemul de conducte din Romania anului 2011 si despre cat de scump a ajuns un “dus”  in Romania.

De trei zile nu avem apa pentru ca o conducta “crapa”, e reparata, crapa din nou…de trei zile, caniculare, facem dus, cu apa plata.

In plus, spunea Dan, in gluma si in necunostinta de cauza, ca poate cei ce mesteresc la conducta poate inteapa cablurile de energie electrica si… surpriza, cu sau fara legatura cu ce spunea el, astazi, a cazut curentul de trei ori. Sa va mai povestesc ce inseamna asta pentru electrocasnice?!  Mai urmeaza sa se intrerupa gazul…

Cred ca veti intelege foarte bine ceea ce simt, pentru ca traim in aceeasi tara. In plus, cei care nu poseda centrala proprie, traiesc in fiecare vara “experienta reviziei  la apa ” si a dusurilor reci.

Hai sa aud, cum e la voi in oras/cartier, ceva probleme cu apa rece, apa calda, curentul electric sau gazul?

Un Raspuns la “Cum stati cu utilitatile?”

  1. alina says:

    buna Cristina!eu locuiesc la sat si nu duc lipsa de apa calda sau altele…aici fiecare are propria sa incalzire…dar stiu de la rudele mele din Targoviste ca uneori si ei se confrunta cu astfel de probleme.ce e mai grav,este ca in unele cartiere,in anotimpul rece li se opresc caldura,apa calda caci stau la bloc si se confrunta cu astfel de probleme din cauza reperatiilor,pe timp de iarna cam o jumatate de luna.

Raspunde