Cristina-Ancuța POCORA

Cum va vota Teo Trandafir legile privind copiii: cum zice PD-L sau cum a promis in campanie?

25 April 2010 ·

Conform ultimelor stiri, parlamentarul Colegiului nr. 19  Bucuresti  va fi doamna Teodora Trandafir, candidat sustinut de PD-L.

O felicit, pentru ca este frumos sa feliciti castigatorul, si astept cu nerabdare sa vad in ce comisie va dori sa activeze doamna Trandafir.

Din campania doamnei, am retinut “suflet” si “copii”, de aceea o astept, si mi se pare o alegere fireasca, in Comisia pentru munca si protectie sociala, subcomisia pentru protectia drepturilor copilului, unde sper sa sustina drepturile copiilor mai mult decat obedienta fata de PD-L!

12 Raspunsuri la “Cum va vota Teo Trandafir legile privind copiii: cum zice PD-L sau cum a promis in campanie?”

 1. gabryela says:

  Sper ca Teo sa ramana acelasi om vertical si moral. sa nu-i spele Basescu creierul.

 2. Gabi says:

  Pentru faptul ca este sustinuta de PDL, nu prea cred ca o sa faca mare lucru ….ei isi pun oameni acolo in puncte cheie sa faca ce spun ei… nu ce vor acestia ….Iar ce au promis in campanie, sa fim seriosi :)ei promit multe si fac putine…
  Teo este o femeie puternica si sper sa faca ceva, sa nu se lase condusa de altii. 🙂

 3. tibi says:

  Eu Va rog sa ii cereti sa renunte sa manelizeze tot ce misca in jurul ei.

 4. Teodora Trandafir,este om de televiziune “de divertisment”,iar in legatura cu ceea ce a promis ea in campania electorala,toate sunt…”Parole,Parole…”.o saptamana fructuoasa,cu stima Octav!

 5. zizicu says:

  Ei ce sa spun … La PNL e independenta mare, nu?
  Hai ca sunteti glumeata … :))

 6. Poate că totuşi o ajutaţi pe doamna Teo Trandafir să se acomodeze în parlament.

 7. am sa-i transmit toate mesajele dvs.

  @zizicu
  Va invit sa urmariti votul electronic pe legi. acolo se vede daca exista sau nu directiva de partid. Pe de alta parte, atunci cand este vorba despre respectarea unei decizii politice a partidului este firesc sa ne supunem. Doar ca aceste momente la noi nu sunt zilnice.

  @biblo
  la ce te gandesti exact? sa-i ofer o harta?

 8. Buna ziua

  Va rog sa transmiteti doamnelor din PNL, invitatia de a participa la Summitul Global al Femeilor (Davos-ul Femeilor) care va avea loc in China.

  Detalii:
  https://nordiclarisa.wordpress.com/2010/04/27/summit-ul-global-al-femeilor-2010/

  Cu stima,

  Laura Singurov

 9. @ Cristian Pocora

  Eu înţeleg că pentru un membru PNL Teo “vine de la inamic”, dar domnia sa nu este în acest moment decât un viitor politician, nu are nimic de-a face cu “pedelismul”. Nu mă aştept din partea PDL să se poarte altfel cu domnia sa decât în raport de subordonare faţă de domnia sa. De aceea, cred eu, o vorbă bună contează foarte mult. Aşa cum cred eu că am ajuns să vă cunosc, sunteţi în stare să întindeţi mâna unui coleg, chiar dacă el este adversar politic. În definitiv toată lumea ar avea mai mult de câştigat dacă doamna Teo Trandafir ar deveni un parlamentar căruia îi pasă decât o rotiţă a maşinii de vot. Cine întinde o mână partenerului de întrecere arată că-i pasă mai mult de un eventual rezultat global decât de victoria locală.

  Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii?

  Tranzacţionarea şi condiţionarea atitudinii şi afectivităţii umane, nu este un lucru de cinste. Acordarea necondiţionată a unui zâmbet, a respectului, a gestului mâinii întinse, chiar şi acelora care nu răspund la fel, este un semn de măreţie, curaj, şi superioritate a valorii umane.

  Părerea mea.

 10. @biblo
  sa ne intoarcem la mesajul initial in care o invitam incadrul subcomisiei pe care o conduc. De asemenea am evitat sa ma pronunt asupra comportamentului doamnei la vot pana la primul vot pe care il va da.

 11. Anonim says:

  Ma iertati, dar eu nu am vazut chestiuni notabile de la aceasta subcomisie pentru copii pe care inteleg ca o conduceti si nici de la dv. referitor la drepturile copiilor in general, dar si la exploatarea copiilor – copiii din Tandarei la cersit prin Europa, nici la alocatie, nici la participarea lor la decizie – in cadrul scolii si la elaborarea legii educatiei, nici cu privire la violenta din scoli, pornografia infantila, pedofilie, …
  Pe dv va preocupa doar persoanele cu handicap, nu spun ca acestea nu trebuie aparate ci ca va irositi in prea multe chestiuni ca sa faceti vreuna ca lumea.
  Asa ca ma rog sa vina Teo si sa abordeze aceste probleme ale copiilor, copilariei, familiei, societatii, asa incepatoare cum e ea.
  Nu e tot una sa vrei sa faci ceva cu a face ceva si cu a poza ca faci ceva.
  Forma fara fond nu exista!

 12. foarte interesant acest site/blog

Raspunde