Cristina-Ancuța POCORA

curcubeu, printese, legi, politica

07 July 2011 ·

Recunosc, in ultima perioada am fost cam lenesa la scris. M-au acaparat tot felul de preocupari legate de apropiata venire pe lume a fetitei noastre.  Dan  a reusit sa exprime aici sau aici, cate ceva dintre aceste preocupari.

Cu toate acestea va asigur ca nu mi-am abandonat proiectele, ca incerc sa fiu activa  atat cat sarcina imi permite, ca nu voi intra in concediu pentru cresterea copilului si ca voi fi prezenta in Parlament in timpul sesiunii …

Pentru a pastra legatura cu alegatorii mei, in aceasta vara, ma gandesc sa experimentez “cabinetul parlamentar on line” si audientele on line.  Va tin la curent despre aceasta.

P.S. nu uitati ca din septembrie vom dezbate in Parlament, Codul Asistentei Sociale, asa ca astept observatiile, parerile si amendamentele voastre.

4 Raspunsuri la “curcubeu, printese, legi, politica”

 1. Frumos curcubeul…

  Ascultaţi ceva despre curcubeu:

  http://www.archive.org/details/ComentariuTrueColors

 2. Anton says:

  Doamna deputata,inca o data am avut dreptate in ceea ce v-am scris in urma cu ceva vreme.Tandareiul e un dezastru national.Am comentat cu LEX ET HONOR un articol din presa online,iar ce am scris cu privire la RAJA,ADI ECO si taxele locale sunt adevarate.HCL date dupa incheierea contractelor.Eu nu pot sustine un primar ca Sava.Accesati urmatorul link.
  http://www.independentonline.ro/2011/06/30/Dr-Filip-ameninta-cu-judecata-Prefectura-si-Consiliul-Judetean_4841/

 3. Gabi says:

  ”Audientele on line” nu suna rau dar sa sti ca o sa iti simtim lipsa….sarcina usoara in continuare:)

 4. […] este sa luam doar ceea ce este necesar, util si fara sa platim extra, diverse branduri.  Dupa etapa “zugravitului”, in acest week-end am finalizat amenajarea camerei.   Asa ca am cumparat un mobilier simplu dar, […]

Raspunde