Cristina-Ancuța POCORA

De ce pe o declaratie de avere, postata pe site-ul ANI, in coltul dreapta sus, este o apostila galbena pe care scrie “PNL”?!

02 June 2011 ·

(http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP394_6599-C67-I780_1-ANI-L014-00001[00000840]ready//DA_2008-09-28_POCORA%20CRISTINA%20-%20ANCUTA_20070402.pdf)

Pentru ca am vazut ca este la mare moda ca ANI sa vorbeasca despre tine si pentru ca stiu ca, la sfarsitul anului trecut, aceeasi institutie ma anunta ca “ma studiaza”, am incercat sa vad si eu daca regasesc date despre mine pe site-ul institutiei. Am gasit declaratiile depuse de mine. Ceea ce nu inteleg, si o spun cu buna credinta, in speranta ca poate cineva sa ma lamureasca, este de ce pe una dintre declaratiile mele este pusa o apostila mica, galbena, pe care scrie “PNL”?!!!

9 Raspunsuri la “De ce pe o declaratie de avere, postata pe site-ul ANI, in coltul dreapta sus, este o apostila galbena pe care scrie “PNL”?!”

 1. Pop Horia says:

  Probabil ca “baitilor” le e greu sa tina minte “tintele” asa ca le inseamna inclusiv cu culoarea partidului.Jenant e un calificativ prea civilizat…

 2. Florin says:

  Raspunsuri la intrebarea dvs.:1de prosti ce sunt, nici macar nu pot sa mimeze legalitatea si sa ascunda actul de politie politica cu care au fost investiti.2.ptr.ca opinia publica este atat de idioata incat inghit pe nerasuflete stiri despre coruptii opozanti furnizate de corporatia media de dezinformare in masa DNA-ANI (garda pretoriana a lu ZEUS).3.ptr.ca opozitia e sublima dar lipeseste cu desavarsire lasand oranjada sa si faca de cap, si actionand prea tarziu,actionand gresit sau deloc in unele cazuri a.i. a alege intre pdl si usl e ca si cum ai avea de ales intre clanul Cordunenilor si clanul Camataru.

 3. Miruna says:

  De ce nu oferiti informatia completa specifican faptul ca este vorba de declaratia de avere completata la data de 28.04.2008 pe timpul guvernarii Tariceanu. Asa cum stiti si dvs. ANI a fost infiintata in 2007 in timpul guvernarii PNL.Poate ca apostila aceea apare tocmai pt faptul ca erati membra PNL si deci, de neatins. Imi este imposibil sa cred ca ANI s-a exprimat ca “va studiaza”. Poate mai degraba ca va verifica. Si chiar daca ati fi in atentia ANI, personal nu vad care ar fi problema. Mi s-ar parea normal ca ANI sa verifice toti parlamentarii si nu numai, indiferent de culoarea politica.

 4. Cred că este un sistem de îndosariere, pentru a fi găsite mai uşor. Se poate verifica dacă şi la ceilalţi e la fel.

 5. 😀
  Sau poate nu scrie PNL, ci PNC, adică “Poate Nu Cadrează”.

 6. olimpiu says:

  pt ca sunt prosti si isi pun reminder sa nu uite ce partide au intaietate la verificari

 7. biblo
  ce relevanta are partidul? eu stiu ca ei verifica datele scrise de mine acolo si vad daca ele genereaza incompatibilitate, fals… nu are legatura cu partidul poltic, religia, …

 8. miruna
  am pus “studiaza” intre ghilimele tocmai pentru ca nu acestea este termenul folosit de ei. am voie ca pe blogul personal sa ma exprim liber?
  nu am nici o problema cu faptul ca verifica datele din declaratie, pentru acesta este rolul acestei institutii.
  nu am stat sa ma uit daca se mai intampla si in cazul altor demnitari, si nici nu ma intereseaza, intrebarea mea viza relevanta unei astfel de insemnari.

 9. @ Cristina
  Evident că nu are importanţă. Încercam să glumesc.

Raspunde