Cristina-Ancuța POCORA

DEGEABA PSD-UNPR-PC SPUN CA VOR CONTINUA PROGRAMUL USL, AU DOVEDIT DEJA CĂ PRIORITĂŢILE LOR SUNT ALTELE ȘI NU ȚIN DE AGENDA CETĂȚEANULUI!

25 February 2014 ·

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, îşi exprimă temerea că, deşi premierul Victor Ponta spune că un viitor guvern fără PNL îşi va asuma în Parlament tot programul USL,  o va face doar ca declarații în fața presei pentru că, în realitate, a dovedit deja că are alte priorităţi.

”Premierul Victor Ponta, deși spune că vrea să guverneze în continuare alături de PNL, își dezvăluie deja planurile pentru un Cabinet fără liberali şi ne anunță că, la acordarea votului de învestitură al noului Cabinet, va păstra programul USL.

Am văzut deja care sunt priorităţile noii majorităţi, două exemple fiind legea amnistiei şi votul în cazul lui Vlad Cosma. În aceste condiţii, afirmaţia că vor duce mai departe programul USL reprezintă o ipocrizie, o minciună, fiindcă este evident drumul pe care PSD şi aliaţii săi s-au angajat, un drum care nu respectă priorităţile cetăţenilor, ci interesele de grup.

Teama noastră este că PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor. În atare situaţie, cum vor putea duce mai departe programul USL?

Ideea continuării programului de guvernare al USL este o diversiune la fel cum a fost şi subiectul numirii lui Klaus Iohannis. În declaraţii, Klaus Iohannis a fost lăudat, apreciat, dar în fapt Victor Ponta nu l-a numit în Cabinet şi a scos PNL de la guvernare. La fel, la nivel declarativ, programul de guvernare va rămâne cel al USL, dar, de fapt, va fi programul de guvernare al USD, cu priorităţi precum legea amnistiei!”,  a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Ancuța Pocora.

 

 

 

            25 februarie 2014                                                                 Cristina Ancuța Pocora,

                                                                                                          Purtător de cuvânt al PNL

 

3 Raspunsuri la “DEGEABA PSD-UNPR-PC SPUN CA VOR CONTINUA PROGRAMUL USL, AU DOVEDIT DEJA CĂ PRIORITĂŢILE LOR SUNT ALTELE ȘI NU ȚIN DE AGENDA CETĂȚEANULUI!”

  1. Popescu Ovi says:

    În disputa din ultimile zile, chiar dacă ar spune adevărul, Ponta cu greu se va putea face credibil. Oricum noi nu îl credem și avem o sumedenie de argumente. Dacă în 7 decembrie 2012 spunea că va merge cu Antonescu de mână și va scăpa țara de gunoaie în cel mai scurt timp, după doar câteva zile a servit o lovitură prin lateral colegului semnând celebra și mizerabila coabitare. Un prim punct din programul cu care AU CÂȘTIGAT ÎMPREUNĂ a fost aruncat la coș.

Raspunde