Cristina-Ancuța POCORA

Demisia, domnule Emil Boc! Motivul: inca un om mort!

07 April 2011 ·

            Guvernul Boc face victime. Din păcate, un barbat de 41 de ani, din comuna vâlceana Lalosu, a murit astăzi în faţa clădirii Spitalului Orăşenesc Bălceşti, după ce i s-a făcut rău acasă, el fiind dus cu maşina de către un vecin la unitatea medicală, unde a constatat că spitalul nu mai funcţiona. Rudele bărbatului mort au spus că după ce au aflat că unitatea medicală este închisă au sunat la Serviciul de Ambulanţă din Bălceşti, însă salvarea de pe tură era plecată la alt caz de urgenţă. Dupa aproximativ 40 de minute de aşteptare în faţa clădirii spitalului, bărbatul a murit. Ar mai fi de spus că, potrivit directorului medical al Spitalului din Bălceşti, Victoia Sencar, unitatea a fost închisă la 1 aprilie, deşi avea toate specialităţile şi nu avea datorii, după cum consemnează Mediafax.

            Ştirea deja face turul televiziunilor. Este şi normal să fie aşa. Practic, un om tânăr a murit cu zile. Putea să fie salvat de doctori, într-un spital în care funcţionau toate specialităţile medicale. În mintea ministrului sănătăţii, o ambulanţă pe tură, aş cum este la Bălceşti, este suficientă pentru a deservi locuitorii din zonă. Ghinionul alăuia căruia i se face rău la cinci minute după ce ambulanţa e solicitată la alt caz…

            În ce lume trăim? Domnule Boc, domnule Cseke Attila chiar nu vedeţi că măsurile pe care le luaţi duc la decesul oamenilor ? În acest caz Emil Boc si ministrul Attila ar trebui să-şi dea demisia. Fără echivoc. Credeţi că o vor face ?

2 Raspunsuri la “Demisia, domnule Emil Boc! Motivul: inca un om mort!”

  1. Rodica says:

    Ma cutremur de ce se intampla dar mai ales cu ce se va intampla. Trebuie sa fi anormal sa nu te gandesti ca i se poate intampla fiecaruia dintre noi. N-as fi crezut niciodata, dupa ’89 ca vom ajunge asa… la discretia cuiva !

  2. petrescu60 says:

    pana ce nu iesim in strada cu totii nu reusim sa facem nimic impotriva genocidului la care sutem supusi zilnic

Raspunde