Cristina-Ancuța POCORA

DEMISIE

01 March 2013 ·

In atentia Biroului Judetean al PNL Ialomita,

Subsemnata Cristina-Ancuta Pocora, vicepresedinte al organizatiei PNL Ialomita si presedinte interimar al organizatiei PNL Slobozia, prin prezenta, imi prezint demisia din functiile politice mai sus numite, urmand sa raman simplu membru activ al PNL in organizatia PNL Fetesti.

La baza deciziei mele, stau evenimentele din ultima luna, in care orice incercare de reconstructie in cadrul organizatiei PNL Slobozia, in calitate de presedinte interimar, a fost blocata si, de asemenea, atmosfera tensionata din cadrul BPJ PNL Ialomita.

Cand, in luna decembrie, am acceptat din partea BPJ Ialomita interimatul la organizatia de Slobozia si, implicit, proiectul de a revigora organizatia municipala, am crezut ca toata lumea doreste sa avem o organizatie puternica la Slobozia, o organizatie pe care sa o intarim prin atragerea unor oameni noi, o organizatie care alaturi de organizatiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia si PC Slobozia) sa faca o echipa puternica pentru alegerile prezedentiale din 2014 si, mai mult decat atat, sa oferim cetenilor din Slobozia si din Ialomita  o alternativa de dreapta, serioasa si cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016.

Maniera in care unele persoane au inteles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum si tonul si jignirile din cadrul sedintelor BPJ sunt  incompatibile cu modul meu de a intelege si de a face politica.  Eu cred in echipe formate din oameni seriosi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat intotdeauna doar dupa functii si nu si-au testat niciodata capacitatile in confruntari electorale. Din pacate, prezenta unor astfel de oameni in BPJ reprezinta un disconfort pentru toti ceilalti membri ai Biroului.

Atat de la nivelul organizatiei PNL Fetesti cat si in calitatea mea de deputat liberal de Ialomita, voi continua sa sustin acele proiecte corecte ale organizatie PNL Ialomita si imi voi exprima intotdeauna punctul de vedere, chiar criticand actiunile care nu slujesc celor care simpatizeaza sau sustin PNL, celor care gandesc sau actioneaza liberal.

20 februarie 2013                                 

Pocora Cristina-Ancuta,  Membra PNL

11 Raspunsuri la “DEMISIE”

 1. In momentul in care ”piatra ” e prea grea de urnit din loc, mobilizezi de urgenta cativa prieteni si vei inlatura obstacolul fara probleme!
  LA multi ani de Martisor! Nu ceda asa usor! Vin si zile insorite, Si doleantele-mplinite! Cu atasament, succes!

 2. horia covaliu says:

  Ai luat o hotarare corecta, Cristina!
  Vei avea timp mai mult pentru viata de familie!
  Iti doresc o PRIMAVARA FERICITA!

 3. horia covaliu says:

  demisia nu e sfarsitul lumii.
  cariera politica poate continua si altfel.
  Curaj pentru viitor, esti tanara, bine orientata politic, plina de energie si de bunavointa.
  MUlta sanatate si noroc!
  horia covaliu, profesor pensionar, fetesti.

 4. Panaitescu Andi says:

  Te împedici de un ciot ? sute de ialomiţeni te-au votat şi au încredere în tine ! pierzi o luptă dar nu un război ! Capul sus şi mergi mai departe ! SUCCES !

 5. Tocmai, nu ma impiedic.Merg mai departe asa cum cred eu!

 6. Nicu Bazga says:

  “Maniera in care unele persoane au inteles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum si tonul si jignirile din cadrul sedintelor BPJ sunt incompatibile cu modul meu de a intelege si de a face politica. Eu cred in echipe formate din oameni seriosi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat intotdeauna doar dupa functii…”.
  Pe mine nu m-a crezut nimeni atunci cand am spus ca exista un univers paralel!
  Cristina, te-ai fi asteptat cumva sa nu intampini niciun fel de opozitie?
  Asta una!A doua: chiar crezi ca bunul simt, principiile, ideologiile, pe de-o parte si politica pe cealalta parte, fac casa buna in societatea asta super reglementata?
  Imi pare rau ca nu ai ramas sa lupti, dar imi pare si bine ca ai ramas la principii (asa cum or fi ele: bune, sau mai putin bune) si nu te-ai dezis de tine insati!
  Daca ai ramas fara conducerea unei organizatii, macar ai ramas cu tine!Asta daca nu cumva e vreo manevra si demisia despre care ai facut vorbire!Sper sa nu!
  Ca fost politician si politic vorbind, eu cred ca a renunta la conducerea unei organizatii judetene de partid (si nu al oricarui partid, ci unul de la putere) motivand numai chestiuni principiale (adica fara sa fii fortata de mai de sus, sau fara sa faca parte dintr-o strategie mai ampla), este o greseala al carui pret va fi platit, intr-un fel, sau altul, mai devreme, sau mai tarziu, mai mult,sau mai putin!
  Eu iti doresc numai binele!

 7. maria manolescu says:

  O PRIMAVARA FRUMOASA CU MULTE BUCURII, REALIZARI SI IMPLINIRI!

 8. ene mariuta says:

  Te stim o luptatoare,de ce renunti????????credeam ca femeile ca tine sunt invingatoare,au principii trainice si solide,avem nevoie de astfel de femei ca tine,atat PNL Ialomita cat si la conducerea Organizatiei de femei.Mult noroc in activitatea politica in continuare si sa ai o primavara frumoasa,plina de iubire,liniste sufleteasca,incununata cu multe bucurii si multe realizari profesionale.

 9. Dragii mei,eu pot continua si fara sa am o functie! Si acest lucru voi face! Nu ma mai reprezinta acele structuri, insa sunt inca in ele oameni, dar si in intreaga organizatie, pentru care merita sa ma implic cu aceeasi forta.

 10. Nicu Bazga says:

  Noi suntem mandri de tine si tinem cu tine oricum!De ai, de nu ai vreo functie pe la vreun partid, prin Parlament, sau pe oriunde ar mai putea fi!Asta trebuie sa stii!Succes, orice ai avea de gand pe viitor!

 11. multumesc!

Raspunde