Cristina-Ancuța POCORA

Despre Sectorul 3 (I)

05 May 2016 ·

 

https://www.facebook.com/deputatCristinaAncutaPocora/videos/1074549815916631/

 

INTERVIU News.ro: Pocora: Vreau să fac un spital în sectorul 3; mandatul lui Negoiţă, risipă a banului public şi “multă poleială”. (VIDEO)

“E plin de corturi, sigur, cu sloganul Primăriei dar cu semnătura şi citate din domnul Negoiţă, dar toate acele corturi înseamnă bani publici. Corturi care sunt acum în precampanie şi în campanie, şi vorbesc despre domnul Negoiţă, care stă mai mult plecat, decât să stea să rezolve toate problemele pe care trebuie să le rezolve un primar. Ba, mai mult, dacă te uiţi la toţi angajaţii de la spaţiile verzi, de la curăţenie, şi dumnealor sunt bine branduiţi, fac campanie pentru domnul Negoiţă. Totul pe bani publici”

 

Despre Sectorul 3 în România Liberă

Rl: Care este cel mai important proiect pe care vreţi să îl implementaţi în mandatul dvs?

C.P.: Transparenţa şi corectitudinea în cheltuirea banului public nu reprezintă un proiect, sau un scop în sine, ci modalitatea prin care vom putea reuşi să ducem la bun sfârşit proiecte de amploare, care să îmbunătăţească efectiv viaţa cetăţenilor din Sectorul 3. De ce un cetăţean din acest sector trebuie să-şi piardă vremea pe drum ca să ajungă la un spital din alt sector şi, eventual, dacă are nevoie de mai multe specializări, chiar la 2 sau mai multe spitale, când ar putea merge aproape de casă la un spital modern care să ofere totul într-un singur loc. Sau de ce multe persoane trebuie să străbată Bucureştiul ca să ajungă la un loc de muncă, în timp ce platformele imense Faur şi Republica nu sunt optimizate şi nu au investitori? Iată două dintre proiectele mele: Spitalul de urgenţă şi reindustrializarea Sectorului 3 prin relansarea platformelor Faur şi Republica.

 

Despre proiectele mele pentru ‪Sectorul3 și în acest interviu din Evenimentul Zilei: „Un om poate muri fără spital, nu şi fără borduri!”

…dacă aș fi fost eu primar în acești ani, aș fi demarat Spitalul de urgență din Sectorul 3, chiar cu riscul de a nu avea borduri atât de bine aliniate. Pentru că un om poate muri fără spital, nu și fără borduri. Construcția unui Spital în sectorul 3 este obiectivul meu!

 

Jurnalistii.ro m-au provocat la o discuție despre proiectele mele și ale echipei PNL pentru București și Sectorul 3.

Am vorbit în înterviul de mai sus despre construirea unui Spital de urgență, fluidizarea traficului, parcări de reședință, menținerea destinației spațiilor verzi, reindustrializarea Sectorului 3 prin reactivarea platformelor Faur și Republica și lărgirea serviciilor sociale pentru populație.

 

3 Raspunsuri la “Despre Sectorul 3 (I)”

 1. Cristina Maruntu says:

  Stimata Doamna Pocora,
  Va scriu in speranta ca ma veti indruma catre un link internet sau daca se poate imi veti transmite in format electronic un rezumat al programului dvs. pentru dezvoltarea viitoare a sectorului 3.
  Am analizat actiunile si promisiunile celorlalti candidati si pana in acest moment activitatea dvs. imi inspira incredere si va admir pentru modul onest in care ati activat in politica, dar as vrea sa analizez obiectiv si strategia dvs. pentru sectorul 3, in care locuiesc.
  Am analizat site-ul dvs., insa nu am reusit sa gasesc decat cateva mentiuni ale unora dintre proiectele dvs. si as dori sa analizez toate informatiile disponibile, astfel incat sa decid cat se poate de obiectiv pe cine voi vota la Primaria Sectorului 3.
  Va multumesc si va asigur de toata consideratia.

  In speranta unui raspuns, va doresc o seara frumoasa si succes in toate demersurile dvs.

  Cu stima,

  Cristina Maruntu

 2. Va multumesc pentru mesaj. Am intrat destul de tarziu in această campanie electorala și am ales să dezvolt pe platforma de facebook https://www.facebook.com/deputatCristinaAncutaPocora/ proiectele pe care le prezint și susțin. Am ales facebook-ul datorită dinamicii și a numărului mare de cetateni cu care pot vorbi.

 3. Robert Constantin says:

  Buna ziua stimata doamna Pocora,

  incep acest mesaj, dupa ce am studiat, atat pagina dumneavoastra de pe facebook cat si acest blog. Imi pare bine sa vad, ca mai exista oameni dornici sa faca ceva bun in tara noastra, dincolo de interesele materiale proprii. Programul dumneavoastra, mi s-a parut cel putin interesant si ambitios, in contextul in care, in timp ce-l citeam, rezonam intru-totul. M-am bucurat sa vad, ca exista un candidat la primaria sectorului 3, care are in programul sau, revitalizarea parcului Industrial Faur-Republica, crearea de parcari subterane si supraterane, crearea unui spital de urgenta, locuinte sociale, plus multe altele.
  Sunt ferm convins ca drumul dumneavoastra, nu se opreste la primaria de sector, ci merge mai departe. Eu si familia mea suntem alaturi de dumneavoastra si va vom sustine in continuare, incepand de astazi, cu cate un vot.

  As fi avut mai multe de spus, dar poate am s-o fac cu alta ocazie.

  Va doresc mult noroc si sper sa catigati alegerile.

  Cu respect,
  RC

Raspunde