Cristina-Ancuța POCORA

Despre vizite la Roşia Montană…

22 September 2013 ·

Opinia unui parlamentar, reprezentant a peste 70 000 de ialomiţeni din două oraşe mici (Feteşti si Tandărei) şi nouă comune:

Roşia Montană este un subiect mult prea important pentru a fi politizat şi folosit electoral. Am văzut cum colegul Valeriu Zgonea îl invită pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, să meargă personal la Roşia Montană pentru că  „nu doar cei din marile oraşe ne votează”.

Cred că legile nu trebuie făcute pentru a exploata voturile unor oameni aflaţi în dificultate! Nu trebuie făcute după pelerinaje şi divane ad-hoc, în faţa camerelor de luat vederi! Legile se fac în Parlament, cu responsabilitatea încrederii acordate fiecărui politician! Legile se fac pentru toţi românii! Iar Crin Antonescu va fi preşedintele tuturor românilor!

Susţin cu tarie dialogul, am tot respectul faţă de oamenii rămaşi fără locuri de muncă la Roşia Montană şi cred că trebuie să găsim solutia corectă pentru prezent şi, mai ales, pentru viitor. Este motivul pentru care parlamentarii liberali din Comisia specială vor merge la Roşia Montană, conform deciziei din interiorul comisiei. Dar nu facem paradă din asta şi nici nu încurajăm perindări fără sfârşit ale parlamentarilor cu caschetă, în campanii de imagine.

3 Raspunsuri la “Despre vizite la Roşia Montană…”

 1. un cetatean says:

  ESTE FOARTE BINE PUNCTAT:”FARA PERELINAJE”, POLITICA SE FACE IN ALTA PARTE…..

 2. Radu says:

  Dialogam de 14 ani pe tema asta, a venit vremea sa decidem ceva. Curaj avem, domana Pocora? Se pare ca nu. Ponta nu il are, a pasat cartoful fierbinte in curtea parlamentului iar noi trebuie sa asteptam o decizie de la ei??? De la o clasa politica pe care 80% din romani o dispretuiesc? De la niste politicieni care au in CV nimic altceva decat esecuri si tunuri rasunatoare? Singurul lucru bun din situatia asta e ca se pare ca ati trezit o constiinta civica in romanul de rand. S-a dus vremea cand castigati alegerile cu pungi de alimente si galeti colorate cumparand voturile asistatilor sociali si ale pensionarilor. Eu fac parte din generatia celor sub 40 de ani si in ultimii ani, la fel ca marea majoritate a celor apropriati, nu am mai votat. Nu aveam de ce, nu aveam pe cine. Ei bine, nu va mai fi asa.

 3. Buna ziua!

  Imi cer scuze ca va deranjez pe aceasta cale. Am o mare rugaminte la dumneavoastra.

  Va rog sa imi recomandati o companie sau o fundatie care m-ar putea sprijini in rezolvarea cazului meu medical (http://romeomilea.wordpress.com/2013/09/11/scrisoare-deschisa/).

  Va rog sa ma ajutati sa am sansa de a fi supus la analize si sa fiu tratat de Prof. Dr. John Ionescu la clinica speciala din Neukirchen, Germania şi de a opri cosmarul meu chimic la nivelul capului cauzat de sindromul neurasteniform şi de rozacee. Am nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge in Germania.

  Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat citirii mesajului meu, intelegere si sprijinul de nepretuit.

  Cu stima,

  Romeo Milea
  Constanta, România

Raspunde