Cristina-Ancuța POCORA

Divorţez?!!!

08 April 2013 ·

(Da click daca vrei sa citesti o mizerie !)

V-aţi şocat de titlu? Nu aţi trăit nici pe departe sentimentele mele la aflarea acestei veşti! În Jurnalul de Ialomiţa, publicat în data de 1 aprilie, asta susţine un articol realizat de „jurnalista” Elena Georgescu. În articolul cu pricina, cititorii sunt anunţaţi că am o relaţie extraconjugală cu unul dintre alegătorii mei şi că, pentru această „aventură”, am demarat demersurile ca să divorţez.

                Ca informaţia din articol să pară credibilă, „ziarista” a inventat un cont de facebook pe numele meu, o conversaţie cu un presupus „amant” pe această reţea de socializare şi, mai mult, o declaraţie textuală care mi-ar aparţine, pe acest subiect.               

Articolul reprezintă o mizerie, un atac calominos, pure invenţii, o minciună de la un capăt la altul. Probabil a fost realizat cu intenţia de a amuza cititorii în Ziua Păcălelilor. A fost, însă, o glumă proastă, ordinară. În plus, nicăieri în interiorul articolului, nu este precizat faptul că textul este o invenţie. Lipsa acestei indicaţii cred că aduce un prejudiciu grav de imagine atât propriei persoane, cât şi imaginii soţului şi familiei mele.

Nu accept şi nu voi accepta ca familia şi, cu atât mai mult, familia mea să reprezinte subiect de glumă, scandal sau, pur şi simplu, subiect de minciună pusă în paginile unui aşa-zis ziar aflat în căutare de subiecte senzaţionale!

Pentru cineva care, ca să-şi vândă ziarul, lovește mizerabil în familia mea, pot să am doar dispreț. Trecând peste faptul că aşa-zisul articol este o înșiruire jalnică de fabulații, nu înțeleg de ce tocmai viața mea privată a constituit subiect pentru această doamnă sau domnișoară „ziarist”.   

Aș fi putut ignora articolul în cauză, dar nu mi se pare normal să las nesancționată această manieră de a face presă.  Nu vreau să încurajez astfel de practici, nedreptățindu-i pe acei ziariști care muncesc din greu pentru a-și face meseria cum se cuvine.

Solicit public ziarului Jurnalul de Ialomiţa  scuze pentru prejudiciul de imagine adus familiei mele. De asemenea, solicit ca, în aceleaşi conditii tehnice, autoarea articolului să publice un material în care să explice cum tot acest articol a fost un atac mizerabil, o pură invenţie şi care să reflecte situaţia reală. De asemenea, îmi rezerv dreptul de a acţiona în instanţă publicaţia, conducerea ziarului şi autorul articolului, daca el exista in realitate!

 

 

2 Raspunsuri la “Divorţez?!!!”

  1. Panaitescu Andi says:

    Chiar m-a şocat titlul! după aceea am citit şi articolul respectiv dar mi-am dat seama imediat de data depe ziar. Un gest foarte urît la adresa dvs.Merită acţionaţi în instanţă ziarul cît şi autorul articolului. SUCCES !

  2. ildiko says:

    Nu pot sa cred ce vi se intimpla,asa ceva trebuie actionat in instanta,e ridicol ce pot sa scrie unii …cum isi permite duduia respectiva sa faca din familia voastra o pacaleala de 1 aprilie.

Raspunde