Cristina-Ancuța POCORA

Domnule Berceanu trebuie sa va cereţi scuze feteştenilor !

18 September 2009 ·

Recunosc că nu am bogata experienţă a dumneavoastră provenită din vremurile tulburi feseniste. Aceasta şi multe alte aspecte de ordin moral, mă împiedică probabil să fac politică după acest model expirat. Pentru a capabil sa vezi aranjamente murdare în orice sesizare a unui deputat ţine de un mod de gândire specific altor timpuri.

 

Cât despre a reduce problemele de fond semnalate, la aprecierile vestimentare legate de „domnişoarele deputat”, acestea rămân triste şi jenante pentru cel care le face în orice societate civilizată.

În ceea ce  mă priveşte, nu mi-am făcut decât datoria faţă de comunitatea locală care m-a ales. Copiii care nu ajungeau la şcoală din cauza barierelor nu i-am inventat eu. Pe feteştenii care nu îşi permit taxa Dvs. de pod şi nu mai ajung să-şi lucreze pământul, nu i-am scos eu din condei.

Toţi aceştia există şi v-au şi trimis, prin mine, un memoriu cu 1300 de semnături pe care l-am adresat atât Dvs., cât şi prim-ministrului şi şefului statului.

 

 Din păcate, în loc de un răspuns pe cale legală, temeinic, documentat şi cu rezolvări juridice, feteştenii primesc de la ministrul transporturilor conspiraţii inventate şi glumiţe colorate făcute pe un ton iritat.

În calitatea mea de deputat de Feteşti-Ţăndărei, vă solicit să le adresaţi scuze acestor oameni care m-au desemnat prin vot să-i reprezint.

Renunţaţi la aroganţa afişată şi rezolvaţi, vă rog, problemele feteştenilor pe cale legală.

Introduceţi juridic, şi nu doar telefonic, microbuzul şcolar în lista de categorii de autovehicule exceptate de la plata taxei de pod Feteşti-Cernavodă.

Introduceţi, de asemenea, un abonament cu tarif redus pentru riverani, astfel încât locuitorii din zona Feteşti să nu se mai simtă ca într-o enclavă în ţara lor.

Ar fi cel mai bun răspuns pe care l-aţi putea da feteştenilor şi deputatului trimis de ei prin vot direct, uninominal, în Parlamentul României.

(acest mesaj este un raspuns la http://www.ziua.net/news.php?data=2009-09-17&id=38898&kword=pocora)

12 Raspunsuri la “Domnule Berceanu trebuie sa va cereţi scuze feteştenilor !”

 1. Pff, sarmanul lider fesenist, ii cereti acum sa se comporte civilizat 🙁 De unde sa cunoasca tehnica asta?

 2. @alexandru
  sincer ma doare toata mizeria asta! NU fac nimic! Normele metodologice la legile cu mamele le-au adoptat in Guvern dupa sapte secole dar au uitat sa le publice in Monitorul Oficial…
  Despre taxa de la fetesti, dl Berceanu nu stie decat sa faca glume proaste…
  Ideea este urmatoarea, ca eu nu voi renunta! Daca va fi nevoie, voi lua cuvantul in fiecare zi in Parlament si am sa le reamintesc de la tribuna ce au uitat sa faca!

 3. Cristina,

  Tu glumesti?

  Sa fim seriosi !

  Tu esti de vina, ca faci “valuri” care misca, din cand in cand, fotoliul ministerial, ce naiba

 4. @costi
  Am ocupat si eu o functie intr-un minister si stiu ce poate face si ce nu un ministru!
  Iar problema fetestenilor poate fi rezolvata!
  Daca nu se rezolva este doar responsabilitatea domnului Berceanu si a sefilor sai!
  Cat despre “valuri” ce sa-ti zic m-am nascut la Galati si sunt deputat de Fetesti-Tandarei, zone in bataia valurilor! 🙂

 5. hermann says:

  Dar de ce sa isi ceara scuze ministru? Pai ar trebui sa iasa tot Guvernul in fata la Palatul Victoria si sa isi ceara iertare (nu scuze) ca au mintit o natiune intreaga si mai mult de atat – alte natiuni (investitorii) ca, in Romania va curge in continuare lapte si miere asa cum a curs in guvernarea liberala! Asta trebuie sa faca astia de la Frontul Salvarii Nationale! Daca ar avea candidatul dvs otara mai multa vana, parca a inceput sa aiba discurs de lemn, si o unitate muncitoreasca in partid, asa cum unii dintre voi o fac, insa prea putini, pai ar castiga alegerile cat ai clipi!

 6. Felicitari pentru discursul de azi de la Antena3…m-am simtit un liberal bine reprezentat, continuati pe linia asta ca e singura care ne da sanse intr-o Romanie mult prea dominata de coruptie fizica si morala si de oameni care au devenit saraci, fricosi, saraci cu duhul si usor influentabili datorita minciunilor continue.

 7. Alin says:

  Vai de saraca noastra limba romana! O stalciti cum nu mi s-a mai dat sa vad! Construiti niste fraze care nu apartin limbii romane! Va ajuta sotul, criticat, de altfel, pentru faptul ca nu stapaneste limba romana? Pacat ca sunteti tanara si ati facut si ceva scoala! Nu va deosebiti cu nimic de demnitarii agramati ai zilei!
  Regret ca nu am timp sa fac corectiile, ce-i drept foarte numeroase, ca sa va fac si demonstratia celor scrise!
  Insa mai aveti o sansa, aceea de a lua lectii de limba romana, avand in vedere ca ati trecut prin scoala “precum gasca prin apa”!

 8. @cosmin
  multam, prinde bine! accept si critici!
  @alin
  cred ca stiu la ce te referi. imi cer scuze, vineri a fost o zi plina si nu am apucat sa ma uit cu atentie pe text.
  Eu primesc cu bucurie toate observatiile pentru ca ele au menirea sa ma corecteze atunci cand gresesc. In ceea ce priveste, insa, afirmatiile gratuite facute la adresa sotului meu, va recomand fie sa va abtineti, fie sa nu mai vizionati acest blog!
  cu stima
  @guraialomitei
  poti sa mai spui odata!

 9. Alexandra Stroia says:

  In ceea ce priveste discursul d-lui Berceanu, nu pot spune decat ca imi lasa un gust amar si ca ma scarbeste profund…Tipic masculin si misogin..

  Pt a se eschiva din situatia de fata, dansul recurge la tertipuri ieftine si ” in trend” …de a se preocupa de marca accesoriilor, nu pt ca aceasta ar avea vreo relevanta, ci numai pt a distrage atentia ( dupa parerea dumnealui) de la subiectul cu pricina.:)) “Buna” incercare d-le ministru!

  Pacat ca nu functioneaza 😐 aceste “miscari” la adresa doamnei deputat Cristina Pocora, care se pare ca v-a deranjat facand apel la dvs. pt solutionarea problemei fetestenilor, problema ce e de competenta ministerului pe care il conduceti.Probabil ca nu ati mai fost pus fata in fata cu o doamna (subliniez) deputat care sa aiba curaj sa lupte pt electoratul sau…curat si legal!

  De asemenea, sunt de prisos replicile dvs zeflemiste…la adresa doamnei deputat, deoarece noi, fetestenii, ne bucuram sa o avem printre noi, in fiecare sapt, cu sau fara Vuitton:)) la audientele din colegiu!

 10. UN GOLAN… intr-adevar, fara alte comentarii.

  @ alin – tu de unde ai aparut, Patapievici? pe ce planeta traiesti, de esti asa oripilat? mai iesi pe strada si o sa auzi o limba rromana pe care, te asigur, nu ai invatat-o la scoala – asta e tara, astia sunt oamenii.
  pana la un punct e normal sa avem pretentii, dar cand 90% din populatia tarii e agramata, nici cei care ne reprezinta nu pot fi altfel. te asigur ca raportat la nivelul celorlalti parlamentari (pe cei din ialomita ii cunosc personal) cristina pocora face parte din restul de 10%. punct.

 11. vasile dunca says:

  va rog respectuos sa ma edificati in legatura cu legea nr 239 privind sustinera familiei(gemeni) daca sunt intrunite toate conditile pt. aplicarea ei inclusiv norme metodologice.
  va mutumesc mult!

Raspunde