Cristina-Ancuța POCORA

10 Raspunsuri la “Dumnezeu sa o odihneasca pe Liana!”

 1. Luminita says:

  Mare pacat! Pacat de tineretea ei, avea toata viata inainte!

 2. Anton says:

  “SIC TRANZIT GLORIA MUNDI!”.”Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!”Daca murea Basescu si Boc cu gasca lor,zau ca nu-mi parea rau.

 3. PAPASTRATOS says:

  Imi pare rau !
  Sincere condoleante familiei !

 4. Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o ierte!

 5. @ Cristina Pocora

  Pentru că numărul deceselor şi afecţiunilor de sănătate s-au mărit, pentru că astăzi mai toată lumea, începând cu copii, au diferite afecţiuni… senzaţia mea este că cetăţenii României sunt îmbolnăviţi de ceva anume (voit sau nu). Unii spun că ar fi de le “E-uri”, alţi că ar fi vorba despre o otrăvire a apei, a aerului, “chemotrail” (aerosoli împrăştiaţi de avioane), încălzirea planetei, stratul de ozon, exploziile solare, creşterea rezistenţei elementelor patogene…

  Cu siguranţă SRI cunoaşte exact motivul care conduce români pe drumul unei populaţii bolnăvicioase. Nu poate Parlamentul să cheme la Comisia de Sănătate SRI pentru ca aceştia să ofere informaţii exacte relative la ce se întâmplă?, sau stăm liniştiţi până ce ne vom reduce de la 21 de milioane la 2 milioane (caz în care vom locui toţi în Bucureşti şi primarul va fi şi preşedinte şi premier… că ce rost ar mai avea atâtea posturi de conducere)?

  Eu nu pricep cum parlamentarii pot sta atât de liniştiţi?

 6. Biblo
  Astfel de rapoarte primesc presedintele tarii, prim-ministru, presedintii camerelor…
  Cauzele care ne determina imbolnavirea sunt multiple si difera de la caz la caz. Cred ca daca am lua la puricat fiecare autoritate cu atributii in aceasta zona, am afla cum ne pune ea viata in pericol prin lipsa de reactie, prin lipsa de implicare… De exemplu, la Slobozia (ialomita), tragem semnale de alarma privind calitatea apei potabile, interpelam institutii, prefectul, chiar, iese si declara ca apa este cancerigena…si ce se intampla?! Nimic
  Sigur ca ar putea fi invitat SRI la comisia de sanatate pentru a raspunde nor astfel de intrebari, dar fara argumente/informatii solide din partea noastra cam care crezi ca va fi raspunsul lor. Nu Mai functioneaza institutiile!
  Ceea ce povesteti tu este un subiect important pentru CSAT. Stii ce mi-a raspuns institutia prezidentiala atunci cand in calitatea mea de presedinta de comisie parlamentara i-am semnalat, in urma audierii in comisie a presedintei CNCAN, ca exista amenintari la siguranta nationala, semnalate de aceasta institutie!? Sa le dau mai multe detalii! Lor, cei care au toate parghiile sa verifice absolut tot!

 7. Anton says:

  Toate institutiile statului functioneaza NUMAI LA COMANDA POLITICA,atat si mai mult nu.SRI,este centralista de serviciu a PDL,DGIPI,DGA,DNA lucreaza numai la comanda politica.”CERNOBAL” si toate experimentele nucleara a marilor puteri,este adevarata cauza a imbolnavirii planetei.

 8. @ Cristina Pocora

  Chiar dacă nu spun ei nimic, cred că tot merită încercat şi, eventual, făcut public tot răspunsul.

  Nu spun care este calitatea apei potabilă la robinetul meu, calitatea apei calde însă este “plină de rugină” şi suspectez că trece mai întâi prin calorifere înainte de a-mi fi mie oferită… Nu vorbesc de cei care spală o rufă şi se trezesc cu apă ruginie în ligheanul cu rufe, dar cel care are o rană riscă să facă un duş şi să se trezească cu un tetanos sau aşa ceva.

 9. Gabi says:

  Pacat, era asa tanara, avea viata in fata….de ce Dumnezeu mi.i ia pe cei tineri, pe cei buni….
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

 10. ovidiu says:

  PACAT MARE ..Liana a fost o inzestrare de exceptie,dedicata de a face bine mereu,DUMNEZEU a iubit/o mai mult decit noi, si ne/a luat/o prea devreme…nu mai avem tinere de asa tinuta..poate vor aparea .

Raspunde