Cristina-Ancuța POCORA

DUPĂ 22 DE ANI, DEMOCRAŢIA ESTE ÎN PERICOL

15 December 2011 ·

Ca urmare a angajării răspunderii Guvernului asupra „Proiectului de Lege privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale şi a alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din anul 2012, precum şi pentru modificarea şi completarea Titlului I al Legii numărul 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii numărul 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, al Legii administraţiei publice locale numărul 215/2001 şi a Legii numărul 393/2004 privind Statutul aleşilor locali”, am depus moţiunea de cenzură intitulată DUPĂ 22 DE ANI, DEMOCRAŢIA ESTE ÎN PERICOL iniţiată de deputaţii şi senatorii aparţinând grupurilor parlamentare ale Partidului Naţional Liberal şi ale grupurilor parlamentare ale Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor şi Senat.

11.12.15 Motiune de cenzura Dupa 22 de ani, democratia este in pericol

8 Raspunsuri la “DUPĂ 22 DE ANI, DEMOCRAŢIA ESTE ÎN PERICOL”

 1. Anton says:

  ATENTIE OPOZITIA,puterea asta vrea,motiune de cenzura ,sa pice guvernul de 3 ori si in vara alegeri parlamentare anticipate,care vor fi cu cele locale,DECI ESTE CONSTITUTIONAL.Si in urmatorii 4 ani vor face tot ce vor ei.MARE GRIJA!!!

 2. Anton says:

  Doamna deputata,aseara am avut sedinta de sindicat la SCMD,luati legatura cu domnul col.r Dogaru Mircea si vedeti ce vrea societatea civila care este si va fi condusa de noi.Ganditi-va ca vin alegerile si va iesi parlamentar,primar si consilier doar cei care vor fi aprobati de societatea civila,adica de noi.NOI SUNTEM FORTA IN ACEASTA TARA AM INGHITIT TOATE SINDICATELE SUB COMANDA SI INDRUMAREA NOASTRA.Intrebati-l pe Crin si pe Ponta.Sunt 12 puncte care trebuie respectate.

 3. Medusa says:

  Principiu separarii puterilor in stat este sublim, dar lipseste cu desavarsire!

 4. Anton says:

  Doamna deputata ce faceti cu PNL Tandarei??Si ce faceti cu biroul parlamentar??Ce mai asteptati???

 5. @Anton

  Bine-ar fi sa fie asa cum spuneti! Sunteti mai puternici decat altii pentru ca nu sunteti corupti, dar lupta pe care o duceti este foarte grea.

  @Cristina

  Sper totusi ca la CCR se dezbate deja aceasta problema si ca democratia nu va fi lasata sa moara. Dar am putine sperante, cred ca va trebui sa castigam aceste alegeri asa cum sunt – comasate.

 6. Anton says:

  Lupta este grea dar nu imposibila.Pe 12.12.2011 am castigat deja la ICCJ.Vedeti pe blogul SCMD.La Tribunalul Ialomita am castigat pe 24.11.2011 si nu ne lasam pana nu vom avea pensii ocupationale si ne vom redobandii gradele militare pierdute prin legea pensionarii unitare.

 7. Anton says:

  Ce adevar graieste omu,accesati linkul de mai jos
  http://www.youtube.com/watch?v=H7qKthDd3J4&feature=related

 8. Ovesea Nicolai says:

  CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Raspunde