Cristina-Ancuța POCORA

EBA stie!!!

18 May 2010 ·

In timp ce in tara „pisica” este aruncata in curtea CES, iar Guvernul se face ca negociaza, Elena Basescu anunta in PE reducerea salariilor si pensiilor romanilor Elena Basescu a anuntat, in Parlamentul European, masurile luate de Guvernul Boc prin care vor fi reduse salariile bugetarilor, pensiile si ajutoarele de la stat.

“In contextul crizei economice si financiare mondiale, Guvernul tarii mele a fost nevoit sa reduca salariile bugetarilor, pensiile, ajutorul de somaj si sa taie subventiile“, a
declarat Elena Basescu, la Bruxelles

Mai ramane ceva de spus?!

 

(cu glasul ei, aici!!!)

9 Raspunsuri la “EBA stie!!!”

 1. Sunt un “pentru totdeauna liberal” din Miercurea Ciuc. Doamna Pocora, nu le mai acordati atata atentie. Nici Dumneavoastra, nci P.N.L., nici noi, toti liberalii.
  Sa nu ne mai legam de asemenea ineptii, sa le lasam sa curga, fara a face valuri.
  Si daca veti lua aminte la motto-ul Dumneavoastra, puteti face multe.
  Faceti politica fara ei. Iar E.B.A. nici macar nu poate fi una dintre ei. Sper ca Dorobandtii sa nu-si fi facut un punct de lucru la Bruxelles.
  Mai actual ca niciodata; Prin Noi Insine!!!

 2. Alexandra Stroia says:

  Nu mai ramane nimic de spus…defapt nu prea are ce sa ne mire…D-l Base actioneaza in stilul sau caracteristic..acela de a minti si de incerca sa ne spele creierii..
  Dar ce prestanta …”impunatoare” de europarlamentar afiseaza d-ra EBA…este patetic, ne facem tara de rusine, atat pe plan european, cat si mondial.Pacat!

 3. MARIN says:

  Mereu am trait cu impresia ca europarlamentarii au datoria sa lupte pentru drepturile noastre in PE dar, se pare ca unii sunt doar o simpla porta-voce. INTERESANT !

 4. stie buzata ce stie 🙂

 5. Gabi says:

  Un singur lucru observ…basescu face ce vrea cu noi ….nu ii pasa de oamenii care sunt in acesta tara ….doamna ”Blonda ” are un cuvant greu de spus in fata lui Base …doar are incredere in ea nu ..???!!! iar fatuca asta nu este decat o marioneta …sincer nu are ce cauta acolo …europarlamentarii sunt alesi sa sustina drepturile romanilor dar unii se duc acolo sa aiba unde sa-si etaleze hainele scumpe ….mai bine il ascult pe Becali….decat pe inculta asta …

 6. mary says:

  am urmarit discursul E.B.A.la tribuna din Parlamentul European,e jalnic..cu cata usurinta prezenta masurile anticriza luate de taticu in tara,stia ca o sa urmeze un mare miting in tara si ea brava,nu se poate asa ceva..

 7. […] negocierii cu patronatele si sindicatele… prin aparitia acestui text de ordonanta se confirma ceea ce a zis clar domnisoara Elena Basescu, ce a zis domnul Traian Basescu si ceea ce au bajbait unii membrii ai […]

 8. […] cu patronatele si sindicatele… prin aparitia acestui text de ordonanta se confirma ceea ce a zis clar domnisoara Elena Basescu, ce a zis domnul Traian Basescu si ceea ce au bajbait unii membrii ai […]

 9. Ce stie EBA, sa o dea in bara de fiecare data cand apara la TV, si mai noi au trimis-o si in Parlamentul European!

Raspunde