Cristina-Ancuța POCORA

Emil Boc a “infrant” criza iar criza i-a omorat pe romani!

03 March 2011 ·

Emil Boc ne spune ca, doi ani de zile grija lui a fost sa promoveze masuri care sa scoata Romania din criza. Tot Emil Boc ne anunta ca a “infrant” si pe 31 martie 2011 vom pune capat crizei!

Care este bilantul masurilor guvernarii Basescu-PDL-UNPR-UDMR-minoritati?  Ce ramane in urma lor? Cati ani ne vor trebui sa recuperam ce s-a distrus in ultimii doi ani?

Iata in articolul de mai jos o mica parte a dezastrului, care, la randul ei, multiplicata cu toate judetele tarii, determina o gaura bugetara si consecintele economice si sociale de rigoare.

***

“Mediul de afaceri ialomiţean se păbuşeşte. Şi dacă nu se prăbuşeşte, se chinuie să supravieţuiască. Deşi politicienii anunţă triumfător finalul crizei şi semnificative creşteri de natură economică, Ialomiţa rămîne codaşă. Codaşă la numărul de firme active…
Ialomiţa se situează pe unul dintre primele locuri de la coadă într-un top al firmelor răpuse de criza economică. Cel puţin aşa reiese dintr-o situaţie statistică a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, instituţie ce a dat publicităţii datele informative aferente lunii ianuarie 2011 la capitolul suspendări, dizolvări sau radieri voluntare de societăţi comerciale.” citeste continuarea aici!

3 Raspunsuri la “Emil Boc a “infrant” criza iar criza i-a omorat pe romani!”

  1. Anton says:

    http://merzaanton.blogspot.com/
    LEX ET HONOR sunt chiar eu.La comentariile mele acide cu numele Anton in ziarele locale si centrale,am fost contactat de 0215(doi si un sfert) si amenintat pe fata ca sa-mi vad de treaba.Le-am spus ca nici daca am sa mor nu las in pace acest sistem ticalosit si voi face comentarii ulterioare si pe blogul meu.ATENTIE ROMANI,POLITIA POLITICA BASESCIANA ESTE LA COTE MAXIME!!!VEDETI CE,UNDE VORBITI SI CE SRIETI!!!Iar lui Marinica Cazacu Tiristul sef al PDL Ialomita,ar fi bine doamna Pocora sa cereti CNSAS sa-i verifice persoana,intrucat orice sofer de tir care a fost in tari straine pe vremea lui Ceausescu a fost turanator la securitate si militie.

  2. CNSAS ar fi trebuit sa-l “studieze” pe domnul Cazacu pe vremea cand exercita functia de prefect de Ialomita. Cred ca a primit un plic cu un raspunspe tema asta.

  3. Anton says:

    CNSAS????Sunt sceptic in ceea ce priveste aceasta structura subordonata si aservita puterii!!!!Acestia dau raspunsuri abia dupa ce pleaca de la putere cate unul.Ati vazut fostul primar de la Gheoprghe Doja???Iar Marinica este uns recent director la Ministerul Transporturilor si merita reverificat.Iar CNSAS are viteza melcului si da solutii dupa cum bate vantul puterii.Nici Basescu nu a fost colaborator al securitatii???Am lucrat in sistem si stiu ca minte.

Raspunde