Cristina-Ancuța POCORA

Este un moment bun sa daruiesti!

27 March 2010 ·

                 

Ieri mi-am vizitat copilasii din Fetesti. Am trecut pe la cele trei centre (“Trebuie” – copii cu dizabilitati, “Lucia”- copii cu autism si Centrul social coordonat de parintele Iliescu) pentru a le darui dulciuri din partea “iepurasului”.

Va invit ca, macar in aceasta perioada (Saptamana Mare, Pastele), sa privim in jur, la cei mai napastuiti decat noi… si daca ne sta in putere, sa dam o mana de ajutor!

5 Raspunsuri la “Este un moment bun sa daruiesti!”

 1. De ce nu filmaţi astfel de vizite? În ziua de azi o cameră video costă foarte puţin şi transpunerea de pe hard-disk pe PC se face foarte rapid, prin USB.

 2. Bibliotecaru
  cata dreptate ai! de cand tot zic sa-mi cumpar o camera…

 3. Anonim says:

  Constat cu stupoare ca sunteti foarte posesiva. Spuneti “mi-am vizitat” in loc de “am vizitat”.
  De asemenea, in timp am observat ca folositi f mult pronumele personal persoana I.
  Ma intreb unde veti ajunge?

 4. Gabi says:

  Sa incercam sa ajutam fiecare cat putem …ganditi.va ca sunt copii care sufera, au nevoie de noi ….
  Cristinel are 6 ani (n. 23.11.2003) si este din satul Cioboti, comuna Olanu, jud. Valcea.
  Istoric medical: diagnosticat cu tumora abdominala Sarcom Ewing in luna august 2008. A suferit o interventie chirurgicala la Spitalul Budimex din Bucuresti. Dupa 6 luni de citostatice, in urma investigatiilor medicale a rezultat faptul ca organismul nu a raspuns bine la tratament iar Cristinel a fost operat din nou in luna ianuarie 2009 tot la Spitalul Budimex. Dupa o scurta perioada de timp, boala a recidivat; se continua tratamentul cu citostatice la Institutul Oncologic din Bucuresti. La urmatorul examen RMN au fost descoperite multiple metastaze pulmonare si hepatice. Prognostic medical: rezervat.
  Situatia sociala: Cristinel provine dintr-o familie formata din 4 membrii; venituri lunare: aproximativ 800 lei (este inclusa aici indemnizatia de insotitor si alocatia dubla a baiatului). Locuinta familiei are in componenta 2 camere iar aici locuieste si bunica paterna. Tatal nu are ocupatie si de obicei se ingrijeste de cel de-al doilea copil al familiei (Stoileanu Marian, n. 13.10.1999), avand in vedere perioada de spitalizare indelungata a lui Cristinel, care este insotit de catre mama sa.
  Cazul lui Cristinel este monitorizat inca de la prima venire a acestuia in spital alaturi de mama sa. Obiective ale planului de interventie: imbunatatirea situatiei financiare a familiei si obtinerea unei stari psiho-emotionale optime in parcurgerea eficienta a tratamentului prin consiliere psihologica si terapie prin joc.
  In continuare insa are nevoie de ajutor …
  Date contact: Stoileanu Daniela (mama): 0756.577.236; Asociatia P.A.V.E.L.: 021/311.27.00

Raspunde