Cristina-Ancuța POCORA

Un Raspuns la “Felicitari, Andreea!”

 1. DANIEL says:

  ABUZ IREAL
  Va multumesc anticipat pentru implicarea dvs in acest caz. Eu cred ca este foarte grav ca nu a fost aprobat concediul de crestere copil, dar si mai grav mi se pare posturile repartizate adica 19 la ARAD si 13 la Timis , conform datelor luate de la Institutul National de statistica jud ARAD are o activitate in toate domeniile cu 50% mai putin fata de judetul Timis si i sa alocat cu 50% mai multe posturi.
  Asa se face restructurari pe influenta politica pentru ca la ARAD este Dumnezeul FALCA si are puterea sa inversesze judetele intre ele.

  Daca se facea repartizarea posturilor corect nu se ajungea aici.

  Cam asa se face drepate cu BEBELUSI si MAMICILE lor .
  In attach aveti documentele despre datele relatate.

  Va relatez urmatoarele abuzuri verificabile 100%.
  Va rugam daca puteti face ceva asupra nedreptatilor care se intampla colegei noastre.

  In cadrul Protectiei Consumatorilor Timis directoarea PDL ILAS MARINELA la asa zisa restructurare face abuzuri inimaginabile nu tine cont de nici o lege sau ordin 1634/09.09.2010 al Minsterul Economiei care preved criteriile de restructurare, are o ciuda pe o fatuca tanara(unic intretinator de familie si copil sub 2 ani),ca a indraznit sa se prezinte la concursul organizat pentru postul de sef CJPC TIMIS si nu tine cont de absolut nimic. Mai mult de atat fatuca in cauza Mihaela Ignat a DEPUS CERERE CONCEDIU INGRIJIRE COPIL in data de 13.09.2010 SA BENEFICIEZE DE CONCEDIU INCEPAND CU DATA DE 01.10.2010 iar D-na Directoare IN LOC SA-I APROBE CONCEDIUL I-A DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA CU DATA DE 29.09.2009 a zis ca da afara pe cine vrea ea ca a “puso” OSTAFICIUC si BLAGA.
  Totodata va informam ca datorita influientei primarului Aradului Ghe. Falca fin a lui TRAIAN BASESCU , organigrama nr.1173/23.09.2010 emisa de ANPC a alocat jud.Aradului
  19 posturi, iar jud.Timis 13 posturi.
  Informatii de la Institutul National de statistica.
  JUD.ARAD- 461 730 locuitori.
  JUD TIMIS- 677 744 locuitori.
  JUD ARAD- 49757 Societati Comerciale
  JUD TIMIS- 72495 Societati Comerciale
  Sa depus plangere impotriva ei dar ea spune sa nu uitam cine a “puso” sefa.
  Totul este adevarat si verificabil.

  Cu Respect,
  Daniel D

Raspunde