Cristina-Ancuța POCORA

Felicitari Paula Seling&Ovi

30 May 2010 ·

Bravo! Se poate! Se intampla!

Nu vreau sa fiu pe post de Moculescu sau Marina Almasanu dar pentru ca am si eu o parere pe subiectul acesta vreau sa o discut cu voi.

Nu au avut probleme cu sonorizarea, nu au existat probleme de sunet, nu am fost sabotati ci s-a putut vedea ce voce superba are Paula. Acum imi este clar : la Eurovision exista politica, criteriile nu sunt strict legate de ceea ce se canta pe scena, dar atunci cand ai o prezenta impecabila este greu sa nu te situezi in top. Iar istoria prezentelor noastre la Eurovision imi confirma teoria : atunci cand am trimis oameni care chiar au voce, artisti adevarati, ne-am situat in Top 10 (Monica Anghel&Marcel Pavel, Mihai Traistariu, Luminita Anghel&Sistem si acum Paula Seling&Ovi), cand am avut diverse alte prezente….a trebuit ca in anul urmator sa trecem si prin emotiile calificarilor !

4 Raspunsuri la “Felicitari Paula Seling&Ovi”

 1. baloon says:

  Se vede ca habar nu aveti de Eurovision si va da-ti cu parerea.Chiar daca suntem pe locul 3 tot va tb la anul sa trecem prin calificari,doar statele care sunt mari contribuabili sunt deja in finala,dat fiind faptul ca Romania nu se afla printre aceste tari,trece iar prin calificari sau daca castigam Eurovision-ul! Mai documentati-va!

 2. Gabi says:

  @baloon
  Sincer mi se pare un comentariu rautacios, e normal sa se bucure si sa isi dea cu parerea, daca intradevar te pricepi tu mai bine bv tie noi ….cei fara experinta ne dam cu parerea si ne bucuram in masura cunostintelor pe care le detinem despre acest concurs.
  Si mie mi.au placut si sincer trebuie sa fim mandri ca ne.am clasat pe un loc atat de bun ….:)

 3. tibi says:

  @baloon
  Oare ce Va indreptateste sa fiti asa obraznic?

 4. @balloon
  In urma criticilor severe 🙂 am verificat putin si pot spune ca ai dreptate partial. Eram putin in urma cu datele, pt ca ele se schimba de la an la an. http://www.bestmusic.ro/stiri/Eurovision-2011-finala-va-avea-loc-pe-21-mai+85048.html
  Ideea postului nu era insa aceasta, ci aceea ca atunci cand am trims fete si baieti simpatici pe la noi, dar cu voce mai slaba, am obtinut rezultate foarte slabe. Cand am trimis voci serioase am primit puncte de la toata lumea.

Raspunde