Cristina-Ancuța POCORA

Femeia – o marfă și un obiect în viziunea lui Victor Ponta

10 November 2014 ·
sursa foto: http://smallhouse-bigpicture.blogspot.ro/2012_04_01_archive.html

În opinia ministrului Finanțelor Publice și a ministrului Bugetului, femeia este doar o marfă, o marfă ce poate fi pusă în vitrină: dai un ban, consumi produsul, banul se duce la bugetul statului și toată lumea este fericită! Mai puțin femeia, care în cele mai multe cazuri este o persoană vulnerabilă, la limita sărăciei sau o victimă a traficului de persoane! Asta este România lui Victor Ponta, România PSD!

freshmeat

Cei doi miniștri ai guvernului Ponta nu încetează să ne inoculeze această idee. Este clar că nu va mai râmâne mult timp până să o pună în practică. Însă, până la a ajunge la impozitare, nu ar trebui ca guvernanții să se întrebe mai întâi dacă împotriva acestor femei nu se comit abuzuri, dacă nu există violență îndreptată asupra lor? Prin legalizarea prostituţiei, România ar deveni o ţintă predilectă a reţelelor de trafic de fiinţe umane, cererea pentru sexul plătit ar fi încurajată şi ar  crește, conducând şi la creşterea numărului de persoane implicate în prostituţie.

Doamnelor și domnilor guvernanți, dumneavoastră sunteți datori să adoptați măsuri economice și sociale care să ducă la creşterea nivelului de trai, la prosperitate, astfel încât nicio femeie să nu mai fie nevoită să-şi câştige existenţa vânzându-şi trupul, nu să impozitați ceea ce poate fi un abuz și o exploatare a acestor femei! În imensa dumneavoastră grijă pentru bugetul statului, poate ar trebui să vă uitați mai întâi la gradul alarmant de evaziune fiscală din România, la contractele cu statul făcute de baroni și alți băieți inteligenți din PSD.

Această nouă inițiativă de impozitare confirmă singura regulă după care se ghidează actuala guvernare. În doar doi ani, Victor Ponta a pus 35 de noi taxe și impozite! Mai mult, după alegeri, dacă Ponta va câștiga, cel mai probabil vom vedea în 2015 noi taxe și impozite și, din nefericire, chiar tăieri de salarii și impozitarea pensiilor, pentru că altfel nu va avea cum să acopere toate promisiunile electorale și oricum lui Victor Ponta nu îi pasă de oameni! 

Nu este prima oară când Victor Ponta se raportează la cetățenii României ca fiind obiecte, obiecte pe care le poți ignora, obiecte pe care le poți vinde, obiecte de care te poți lipsi. Pe 2 noiembrie, imediat după alegeri, Victor Ponta a ieșit și a spus că domnul Iohannis este “un obiect” și, pe cale de consecintă, toti cei care îl susțin pe Iohannis sunt obiecte. Acum vine și cea care este ministru al Finantelor Publice și spune că femeia este o marfă, deci putem foarte bine să legalizăm prostituția pentru ca bugetul statului să câștige de pe urma acestor femei!

Așa se raporteaza președintele care dezbină la cetățenii României! 

Raspunde