Cristina-Ancuța POCORA

Funeriu a facut o … brosura. Exact ce trebuia invatamantului romanesc!

21 March 2011 ·

Auzim mereu de la “prietenii” din PDL-UNPR-UDMR-minoritati ca “nu sunt bani”. Ca ei ar dori sa aloce mai multi bani pentru salariile profesorilor, medicilor, pentru constructia de crese, gradinite, pentru sustinerea copiilor din familii sarace in scoala…dar… nu sunt bani.

Stiu ca puteti sa-mi dati repede 1000 de exemple de bani irositi aiurea sau in interesul unora.

 Am sa va arat si eu pe ce mai arunca bani Ministerul Educatiei… pe popularizarea legii educatiei, o lege inaplicabila in unele puncte, o lege despre care chiar cei in arcul guvernamental vorbesc ca ar trebui modificata.

Dar domnul ministru isi vede de treaba. Dupa ce a aruncat bani pe papusi cu handicap, acum arunca banii din sistemul de educatie pe o brosura inutila.

Ma intreb ce firma a realizat materialul, cine a executat printul, cati bani s-au irosit? De fapt ii voi adresa o intrebare domnului ministru pe aceasta tema.

4 Raspunsuri la “Funeriu a facut o … brosura. Exact ce trebuia invatamantului romanesc!”

 1. E pana la urma bine ca se fac aceste brosuri, insa ar fi si mai bine daca ele ar aparea inaintea asumarii raspunderii. In discutia despre transparenta, as fi vrut sa vad asemenea brosuri si despre inchiderea spitalelor sau noul cod al muncii. Poate asa oamenii ar intelege ce se intampla, in loc sa asiste la spectacolul Asumare-Contestatie de Neconstitutionalitate prin care se pare ca trece orice reforma mareata in ziua de azi

 2. Ramona says:

  @Ciprian
  Ai dreptate!
  Eu nici azi nu sunt suparata ca s-au taiat salariile si s-au impozitat pensiile.
  Sunt suparata ca nu mi-au dat o brosura inainte.

 3. Gabi says:

  Bani irositi aiurea…noi de brosuri avem nevoie ?

 4. […] prezentam aici, una dintre “realizarile” domnului […]

Raspunde